Εύβοια: Επιτέθηκε στον ΑμεΑ γιο της συντρόφου του με πυρακτωμένο σίδερο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 12:06 Εύβοια: Επιτέθηκε στον ΑμεΑ γιο της συντρόφου του με πυρακτωμένο σίδερο Φωτογραφία αρχείου: intime.gr

Συνελήφθη ένας 45χρονος για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση βαρέων σωματικών βλαβών σε βάρος του γιου της συντρόφου του.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης (30/01) στην Εύβοια ένας 45χρονος για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης Ευβοίας.

Το προηγούμενο βράδυ η Αστυνομία δέχτηκε κλήση για ενδοοικογενειακό επεισόδιο που είχε λάβει χώρα στην περιοχή Μουρτιά του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας στην οικία της συντρόφου του δράστη.

Άμεσα, αστυνομικοί μετέβησαν στην συγκεκριμένη οικία, όπου διαπιστώθηκε ότι, ο 45χρονος είχε επιτεθεί στον 32χρονο γιο της συντρόφου που τυγχάνει να είναι ΑμεΑ εξαιτίας κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει στα κάτω άκρα του.

Μετά από μεταξύ τους επεισόδιο, ο δράστης επιτέθηκε γρονθοκοπώντας στο πρόσωπο το θύμα και ακολούθως με ένα πυρακτωμένο σίδερο, που χρησιμοποιείται στο τζάκι της οικίας, τον χτύπησε στο χέρι και στο λαιμό, προκαλώντας του σωματικές βλάβες, στο αριστερό μάτι, στο αριστερό χέρι και στον λαιμό, ενώ στην συνέχεια διέφυγε από το χώρο της οικίας πριν την άφιξη των Αστυνομικών, συμφωνα με το news247.gr.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών. Την επόμενη ημέρα εντοπίστηκε ο δράστης στο δικό του σπίτι και συνελήφθη, ενώ με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Από τον εισαγγελέα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του παθόντα, ενώ φέρεται και ο συλληφθείς να υπέβαλε μήνυση σε βάρος του θύματος για επίθεση σε βάρος του.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση