Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 08:18 Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου…

Το Πρακτορείο Αταλάντης Περιοχής  Λαμίας του ΔΕΔΔΗΕ, ενημέρωσε για προγραμματισμένες εργασίες σε δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής Τάσης, σε περιοχές του Δήμου Καμένων Βούρλων το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024, συνέπεια των οποίων θα είναι διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Αναλυτικά:

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΣΕΛ, BEΝΖΙΝΑΔΙΚΟ, ΤΜΗΜΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ  ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ, ΠΑΤΑΡΕΙΚΑ, ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΑΓΙΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΣΚΑΡΦΕΙΑΣ, ΜΩΛΟΣ,ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΜΩΛΟΥ, ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ, ΑΝΑΒΡΑ, ΚΑΡΑΒΙΔΙΑ, ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟΣ, ΣΗΡΑΓΓΑ ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ Φ/Β.από ώρα 8:00’ έως 10:00’.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση