Περίεργη δολιοφθορά στα Καμένα Βούρλα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 07:48 Περίεργη δολιοφθορά στα Καμένα Βούρλα (ΦΩΤΟ)

Άγνωστοι δράστες έκοψαν πέντε κολόνες δημοτικού φωτισμού!...

Ένα περίεργο περιστατικό δολιοφθοράς είχαμε το απόγευμα της Παρασκευής (2/2) στα Καμένα Βούρλα και συγκεκριμένα στο δρόμο που διασχίζει το άλσος της Λουτρόπολης μπροστά από τα δυο παλιά υδροθεραπευτήρια.

Συγκεκριμένα άγνωστοι δράστες έκοψαν πέντε (5) στύλους δημοτικού φωτισμού!

Πρόκειται για μια απίστευτη ενέργεια, χωρίς λογική, αφού τις παράτησαν στη θέση τους, εκτός και αν δεν πρόλαβαν, λόγω της ώρας, να ολοκληρώσουν την παράνομη και εξοργιστική πράξη τους.

Άμεσα ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καμένων Βούρλων Δημήτρης Λιακόπουλος έδωσε εντολή να διακοπεί η ηλεκτροδότηση, καθώς έμειναν στον αέρα τα καλώδια, ενώ ειδοποίησε και την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για την απίθανη αυτή υπόθεση, όπως και οι άνθρωποι της Κοινότητας που είναι αποφασισμένοι να εντοπίσουν τον δράστη ή τους δράστες προκειμένου να λογοδοτήσουν  στη δικαιοσύνη για την καταστροφή που προκάλεσαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση