Θρήνος στη Λαμία για τον ξαφνικό χαμό 8χρονου παιδιού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 15:43 Θρήνος στη Λαμία για τον ξαφνικό χαμό 8χρονου παιδιού

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία για την απώλεια του μικρού μαθητή...

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Λαμίας, από την τραγική είδηση ότι ένα μικρό παιδί, μόλις 8 ετών «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή το μεσημέρι της Τετάρτης (7/2).

Ο μικρός είχε παρουσιάσει συμπτώματα ίωσης και γαστρεντερίτιδας και κατέφυγε την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι στα Επείγοντα του Νοσοκομείου.

Μέσα σε λίγες ώρες το παιδί είχε διακομιστεί στο «Παίδων», έχοντας διαγνωστεί με σοβαρό πρόβλημα στα νεφρά. Δυστυχώς μέσα σε 5 ημέρες κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό νέο και ζητούν να μάθουν τα αίτια που από τη μία στιγμή στην άλλη ένα υγιές παιδί έφυγε από κοντά μας.

Όλοι στο LamiaReport εκφράζουμε την οδύνη μας και ευχόμαστε κουράγιο στην οικογένεια του 8χρονου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση