Διαδοχικές διακοπές ρεύματος στο Δήμο Λοκρών την Παρασκευή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 16:30 Διαδοχικές διακοπές ρεύματος στο Δήμο Λοκρών την Παρασκευή

Δείτε αναλυτικά τις περιοχές…

Το Πρακτορείο Αταλάντης Περιοχής  Λαμίας του ΔΕΔΔΗΕ, ενημέρωσε για προγραμματισμένες εργασίες σε δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής Τάσης, σε περιοχές του Δήμου Λοκρών την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024, συνέπεια των οποίων θα είναι διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

1η ΔΙΑΚΟΠΗ

Η ΓΡΑΜΜΗ R-23 ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ,ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ Η ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑ,ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΠΥΡΑΣ ΕΖΑ,ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΕΩΡΓΑΤΣΩΝΑ,  Η ΛΑΦΑΡ ΜΠΕΤΟΝ, ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕΤΑ ΜΠΕΜΠΙΛΙΝΑ,ΤΡΑΓΑΝΑ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΡΙΑΓΓΕΛΟΥ,ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΣΚΑΜΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΜΑΝΤΡΑ ΜΕ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΦΑΛΑΦΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΔΙΟΔΙΑ ΤΡΑΓΑΝΑΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ, ΠΡΟΣΚΥΝΑ, ΜΑΡΤΙΝΟ, ΛΑΡΥΜΝΑ, ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΛΑΡΥΜΝΑΣ ΟΛΑ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΑΜΜΟΒΟΛΗΣ, ΚΤΕΟ ΜΑΡΤΙΝΟ, ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ ΜΠΑΤΣΟΥ, ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΟ ΔΗΜΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΟ ΚΥΡΑΝΑ ΚΑΙ Φ/Β  ΠΑΝΟΥ από ώρα 08:00’ έως 10:00’.

2η ΔΙΑΚΟΠΗ

Ο Υ/Σ -2993,ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΚΑΜΑΚΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ Η ΜΑΝΔΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΦΑΛΑΡΗ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ από ώρα 08:00’ έως 14:00’.

3η ΔΙΑΚΟΠΗ

ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ από ώρα 08:00’ έως 13:00’.

4η ΔΙΑΚΟΠΗ

ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΤΕΛ ΤΡΑΓΑΝΑΣ ΕΩΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΙΓΓΛΕΖΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΚΟΣ από ώρα 13:00’ έως 15:00’.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση