Νεκρή ανασύρθηκε τα ξημερώματα γυναίκα μετά από πυρκαγιά στο σπίτι της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 15:20 Νεκρή ανασύρθηκε τα ξημερώματα γυναίκα μετά από πυρκαγιά στο σπίτι της

Η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και δεν μπορούσε να βγει από αυτό…

Μία ηλικιωμένη γυναίκα 96 ετών, βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα (8/2) τα ξημερώματα στην Αλίαρτο μετά από πυρκαγιά στο σπίτι που διέμενε μόνη της στην περιοχή των Κήπων.

Η πυρκαγιά έγινε αντιληπτή από τους γείτονες γύρω στις 06:30’ τα ξημερώματα. Ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, ενώ ένας από αυτούς έβγαλε την ηλικιωμένη χωρίς τις αισθήσεις της από το χώρο. Δυστυχώς η άτυχη γυναίκα φέρεται να είχε υποστεί και εγκαύματα από την πυρκαγιά.

Τρία πυροσβεστικά οχήματα από τις Π.Υ. Λιβαδειάς και Θήβας έφτασαν στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Η 96χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Λιβαδειάς ανέλαβε την προανάκριση για τα αίτια του τραγικού συμβάντος, που πιθανότατα οφείλεται στην ηλεκτρική σόμπα που χρησιμοποιούσε η ηλικιωμένη για να ζεσταθεί.

Η επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Σορός ηλικιωμένης, εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία στην περιοχή Πλάτανος στην Αλίαρτο Βοιωτίας, κατά τις πρωινές ώρες σήμερα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στη μονοκατοικία.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση