Διακοπές ρεύματος σε Αταλάντη, Αρκίτσα και Καμένα Βούρλα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 16:12 Διακοπές ρεύματος σε Αταλάντη, Αρκίτσα και Καμένα Βούρλα

Δευτέρα και Τρίτη…

Από το Πρακτορείο Αταλάντης του ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώθηκαν οι διακοπές ρεύματος που έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 για το Δήμο Λοκρών και την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 για το Δήμο Καμένων Βούρλων.

Δήμος Λοκρών (12/2):

1η ΔΙΑΚΟΠΗ

ΑΤΑΛΑΝΤΗ: ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 51 ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑ (ΒΟΥΡΔΟΝΙΚΟΛΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ)  ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ από ώρα 14:00’ έως 16:00’.

2η ΔΙΑΚΟΠΗ

ΑΡΚΙΤΣΑ: ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ Φ/Β από ώρα 08:00’ έως 15:00’.

Δήμος Καμένων Βούρλων (13/2)

ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ, ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΚΟΥΦΗ , ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΚΑΡΥΑ,ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΡΥΑΣ, ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ (ΤΟΠΟΝΥΜΙΑ ΚΑΛΠΙΝΗ), ΤΣΑΡΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΜΗΛΑ , Φ/Β ΚΑΙ ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΟ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ από ώρα 08:00’ έως 15:00’.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση