Θρίλερ με μοτοσυκλετιστή που έπεσε σε γκρεμό (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 09:04 Θρίλερ με μοτοσυκλετιστή που έπεσε σε γκρεμό (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για 46χρονο Εκαβίτη, πατέρα δύο παιδιών, που τηλεφώνησε ο ίδιος στη γυναίκα του τα ξημερώματα χωρίς να μπορεί να δώσει την ακριβή θέση του. Οι αγωνιώδεις αναζητήσεις και ο εντοπισμός του χωρίς να έχει τις αισθήσεις του….

Ένα πραγματικό θρίλερ με άσχημο τέλος, εξελίχθηκε από τις 2:00’ περίπου τα ξημερώματα του Σαββάτου (10/2) για τον εντοπισμό τραυματισμένου 46χρονου μοτοσυκλετιστή, ο οποίος κινούνταν στην ε.ο. Μονής Προυσσού - Αγρινίου.

Περίπου στη 1:40’ τηλεφώνησε ο ίδιος στη γυναίκα του και ενημέρωσε ότι έχει φύγει με τη μηχανή του σε γκρεμό, χωρίς όμως να μπορέσει να δώσει την ακριβή θέση του.

Από εκείνη την ώρα, 17 πυροσβέστες με 7 οχήματα με την ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ και ομάδα Σ.μη.Ε.Α. (drone), 9 αστυνομικοί με 3 οχήματα, αλλά και πολλοί εθελοντές «χτένισαν» όλο το δρόμο προκειμένου να εντοπίσουν τον 46χρονο. Μαζί τους και άνθρωποι του ΕΚΑΒ Καρπενησίου, καθώς επρόκειτο για αγαπητό μέλος της «οικογένειάς» τους με πολλά χρόνια στις διασώσεις και στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο!

Λίγο πριν τις 08:00΄ το πρωί του Σαββάτου, ο 46χρονος εντοπίστηκε πεσμένος σε γκρεμό πολλών μέτρων, λίγο πριν το χωριό Γαύρος, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Φίλος του από το ΕΚΑΒ κατέβηκε αμέσως τον γκρεμό με κίνδυνο της ζωής του, για να διαπιστώσει αν ο 46χρονος ζει, ήταν όμως αργά.

Άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ ανέλαβαν να κατέβουν με τον ειδικό εξοπλισμό προκειμένου να μπορέσουν να τον ανασύρουν στο δρόμο. Ο 46χρονος Εκαβίτης, ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Λϊγο πριν τις 10:00' ολοκληρώθηκε η ανάσυρση του άτυχου άνδρα.

Δείτε φωτογραφίες και από τις προσπάθειες των διασωστών μέσα στη νύχτα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση