Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με επετειακό χρώμα για τον Γεωπονικό Σύλλογο Φθιώτιδας – Ευρυτανίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 11:39 Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με επετειακό χρώμα για τον Γεωπονικό Σύλλογο Φθιώτιδας – Ευρυτανίας

Σε κλίμα χαράς, ενθουσιασμού, συγκίνησης και με επετειακό χρώμα, τα μέλη του Γεωπονικού Συλλόγου Φθιώτιδας – Ευρυτανίας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2024 στο κατάμεστο από Γεωπόνους, συναδέλφους γεωτεχνικούς και φίλους του Συλλόγου,Liberty Café bar στη Λαμία, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου.

Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Βαγγέλης Μόσχος, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την θερμή παρουσία τους και απέδωσε στην εκδήλωση επετειακή διάσταση, καθώς το έτος 2024, ο Γεωπονικός Σύλλογος  Φθιώτιδας – Ευρυτανίας συμπληρώνει τα 50 έτη προσφοράς του και πορείας, επισημαίνοντας ότι ο Σύλλογος ως επιστημονικός Φορέας από την ίδρυσή του το έτος 1974 έως και σήμερα, αποτελεί κατ’ ουσία Σύμβουλο της Πολιτείας, προασπίζει τα κλαδικά συμφέροντα, στηρίζει έμπρακτα την Αγροτική Ανάπτυξη της περιοχής, την τοπική οικονομία και κοινωνία, ενώνοντας όλους τους Γεωπόνους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης  Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής, κ. Κώστας Αποστολόπουλος, η Αντιπεριφερειάχης Ορεινής και Δασικής Πολιτικής, κα Κατερίνα Καλαντζή, η Διευθύντρια ΟΠΕΚΕΠΕ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κα Χαρά Ζησίμου και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, κ. Λεωνίδας Κωστόπουλος.

Δια την παρουσία εκπροσώπων τους χαιρέτησαν την εκδήλωση ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο βουλευτής Φθιώτιδας και πρώην Υπουργός, κ. Γιάννης Οικονόμου – μέλος του Γεωπονικού Συλλόγου και ο βουλευτής Φθιώτιδας, κ Γιώργος Κοτρωνιάς.

Τυχερές της βραδιάς αναδείχθηκαν η κα Κατερίνα Καλαντζή και η κα Ξανθή Δοντά, οι οποίες κέρδισαν το φλουρί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση