Διακοπές ρεύματος την Τετάρτη στο Δήμο Λοκρών & απαγόρευσης στάθμευσης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 08:34 Διακοπές ρεύματος την Τετάρτη στο Δήμο Λοκρών & απαγόρευσης στάθμευσης

Αφορά την περιοχή της Μαλεσίνας…

Διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024, ανακοίνωσε το Πρακτορείο Αταλάντης του ΔΕΔΔΗΕ, για την περιοχή της Μαλεσίνας του Δήμου Λοκρών, προκειμένου να γίνουν εργασίες σε δίκτυα γραμμών Μέσης και Χαμηλής Τάσης.

Συγκεκριμένα, από 08:00’ μέχρι 16:00’ θα γίνει διακοπή στο ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΙΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΩΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ. Παρακαλούνται οι κάτοικοι να μη σταθμεύσουν τα οχήματά τους επί της οδού Αίαντος, από το γυμναστήριο Δαδίτσιου έως πρώην supermarket «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ» και καφενείο Κυριάκη, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση