Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 14:38 Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου στη Λαμία

Από την Παρασκευή 16, έως και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου.

Στο πλαίσιο επίσκεψης του στον νομό Φθιώτιδας, ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος, θα επισκεφθεί από 16/2 έως 18/2 την πόλη της Λαμίας. Ειδικότερα την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου, έχει προγραμματιστεί συνέντευξη, στο βραδυνό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του “SΤΑR Κεντρικής Ελλάδας” με τη δημοσιογράφο, κα. Μαρία Τσατζαλή. 

Το Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιήσει μια σειρά από συναντήσεις εργασίας. Θα επισκεφθεί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος, κ. Συμεών, τον Περιφερειάρχη Στ. Ελλάδος, κ. Φάνη Σπανό, τον Δήμαρχο Λαμιέων, κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, καθώς και το διοικητικό συμβούλιο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Φθιώτιδας. Ακόμη, θα συναντήσει τους ιθύνοντες του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και στη συνέχεια θα παραστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Λαμίας για την υποδοχή των Ιερών και Χαριτόβρυτων Λειψάνων της Οσίας Σοφίας της Κλεισούρας. 

Το βράδυ θα παραβρεθεί ως προσκεκλημένος στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Κατά την τρίτη και τελευταία ημέρα της επίσκεψης του, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, ο κ. Κυμπουρόπουλος, θα μεταβεί στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Στερεάς Ελλάδας, στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και στις εγκαταστάσεις της “EL PACK ΧΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ’’.

Το μεσημέρι, στις 12:00, θα συναντηθεί με πολίτες, στην καφετέρια “Venezia”, Αθανασίου Διάκου 6.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση