«Έφυγε» σε ηλικία 55 ετών ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Δομοκού Χρήστος Πέτσας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 14:21 «Έφυγε» σε ηλικία 55 ετών ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Δομοκού Χρήστος Πέτσας

Μαχητής της Αυτοδιοίκησης υπήρξε από τα πιο ενεργά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή…

Σε ηλικία 55 ετών έφυγε από τη ζωή μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Δομοκού Χρήστος Πέτσας.

Πολύ αγαπητός και από τα πλέον ενεργά μέλη της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Φθιώτιδα, η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος όσους τον γνώριζαν.

Ο Προέδρος Θανάσης Μακρυγιάννης και το Δ.Σ της ΔΗΜΤΟ Δομοκού εξέδωσαν το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα για τον πρόωρο χαμό του αντιπροέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης.

«Ανείπωτη θλίψη μας γέμισε η είδηση της απώλειας του Χρήστου Πέτσα

Ο  Χρήστος Πέτσας  υπήρξε μαχητής της τοπικής αυτοδιοίκησης, με πάθος για τον τόπο του και αγάπη για τους συντοπίτες του.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του

Η κηδεία του Χρήστου Πέτσα  θα γίνει σήμερα Δευτέρα (19/02/2024) στις 3:00′ το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παναγιάς Δομοκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση