Δίνει το νεφρό του στη γυναίκα του που ταλαιπωρείται 3 χρόνια με αιμοκαθάρσεις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 12:31 Δίνει το νεφρό του στη γυναίκα του που ταλαιπωρείται 3 χρόνια με αιμοκαθάρσεις (φωτογραφία αρχείου)

Πριν δύο χρόνια είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση ύπατος…

Συγκινεί η απόφαση 55χρονου Βολιώτη να προσφέρει το έναν από τους νεφρούς του στην 54χρονη σύζυγό του, που υποβάλλεται επί 3 χρόνια στην επώδυνη διαδικασία των αιμοκαθάρσεων.

Η μεταμόσχευση θα γίνει το επόμενο διάστημα, καθώς ο 55χρονος βρίσκεται ήδη στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» της Αθήνας, όπου σήμερα αναμένεται να γίνει λήψη του μοσχεύματος.

Πάντως, ακόμη και αν το μόσχευμα του συζύγου της δεν είναι πλήρως συμβατό, η διαδικασία μπορεί να προχωρήσει κανονικά σαν δωρεά οργάνων, με το μόσχευμα να παραλαμβάνεται από κάποιον άλλον στη λίστα αναμονής και την 54χρονη να περιμένει για το πρώτο συμβατό μόσχευμα.

Να σημειωθεί ότι η 54χρονη γυναίκα είχε υποβληθεί και πριν δυο χρόνια σε μεταμόσχευση ύπατος.

Πηγή: gegonota.news

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση