Αρχές Μαρτίου η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας για την Περιφερειακή Αρχή Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 13:26 Αρχές Μαρτίου η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας για την Περιφερειακή Αρχή Στερεάς

Μέχρι 1η Μαρτίου η υποβολή θεμάτων…

Η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής για το πρώτο σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη, την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:00 πμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Λάμπρου Παπαδήμα» (Αινιάνων 6-8, Λαμία).

Στην ημερήσια διάταξη της ειδικής αυτής συνεδρίασης εγγράφονται υποχρεωτικά τα θέματα που επιθυμεί να θέσει κάθε περιφερειακός σύμβουλος, τα οποία αφορούν στα πεπραγμένα της Περιφερειακής Αρχής, εφόσον έχουν κατατεθεί εγγράφως στο Προεδρείο τρεις (3) ημέρες πριν τη συνεδρίαση. Κάθε περιφερειακός σύμβουλος μπορεί να θέσει έως ένα (1) θέμα. Εφόσον έχουν υποβληθεί συνολικά πάνω από δέκα (10) θέματα διενεργείται κλήρωση από το προεδρείο για τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν και τα οποία πρόκειται να εγγραφούν στην ημερήσια διάταξη. Στην ημερήσια διάταξη εγγράφονται έως (3) θέματα που προτείνονται από συμβούλους της πλειοψηφίας.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των θεμάτων ορίζεται η Παρασκευή 01.03.2024 και ώρα 12:00 πμ (με αποστολή στο email της Γραμματείας του Περιφερειακού Συμβουλίου).

Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο YouTube.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση