Μικρή παράταση υποβολής αιτήσεων της προκήρυξης 5Κ/2023 σε φορείς του Υπ. Υγείας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 14:03 Μικρή παράταση υποβολής αιτήσεων της προκήρυξης 5Κ/2023 σε φορείς του Υπ. Υγείας

Εφτά οι θέσεις στη Φθιώτιδα…

Ο ΑΣΕΠ ανακοίνωσε ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην Προκήρυξη 5Κ/2023 του Α.Σ.Ε.Π., που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας επτακοσίων εβδομήντα πέντε (775) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (Ν.Π.Ι.Δ.), Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, παρατείνεται μέχρι τις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου 2024.

Θυμίζουμε ότι για τη Φθιώτιδα οι θέσεις είναι οι παρακάτω εφτά (7):

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΙΔ. ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ - 2 θέσεις

ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΕΙΔ. ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ - 1

ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ-ΕΜΦΑΝΙΣΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΙΔ. ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ-ΕΜΦΑΝΙΣΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ - 3 θέσεις

Κ.Υ. ΔΟΜΟΚΟΥ

ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ-ΕΜΦΑΝΙΣΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΙΔ. ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ-ΕΜΦΑΝΙΣΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ - 1

Στην υπόλοιπη Στερεά είναι, 19 στην Εύβοια (οι 8 είναι πληρώματα ΕΚΑΒ στον Τομέα Μαντουδίου), 10 στη Βοιωτία, 3 στη Φωκίδα και 1 στην Ευρυτανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση