Ρομά πίσω από ληστεία ηλικιωμένου ζευγαριού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 07:55 Ρομά πίσω από ληστεία ηλικιωμένου ζευγαριού

Εξιχνιάσθηκαν ακόμη τρεις κλοπές σε σπίτια και αυτοκίνητο…

Ταυτοποιήθηκαν στο πλαίσιο έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, δύο άτομα Ρομά για τη ληστεία που είχε διαπραχθεί στην περιοχή της Εύβοιας τον περασμένο Δεκέμβριο σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού.

Ο ένας εξ αυτών ηλικίας 37 ετών, είχε συλληφθεί στις 19/12/23 στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας αστυνομικής επιχείρησης στον καταυλισμό του Πυρίου και είναι έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης. Τότε οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών, είχαν εξιχνιάσει άλλη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας καθώς και 7 κλοπές από διάφορες επιχειρήσεις, σπίτια, σταθμευμένα οχήματα και μιας πεζής, ενώ είχαν στο ενεργητικό τους και μια απόπειρα κλοπής από σπίτι.

Τώρα ο συγκεκριμένος Ρομά, μαζί με το άλλο άτομο που ταυτοποιήθηκε, αλλά και έναν ακόμη συνεργό τους τα στοιχεία της ταυτότητας του οποίου διερευνώνται, εμπλέκονται εκτός από τη ληστεία και σε δύο κλοπές από σπίτια και μία κλοπή από αυτοκίνητο, το χρονικό διάστημα από 21-11 έως 09-12-2023.

Σχηματίσθηκε δικογραφία για το σχηματισμό εγκληματικής ομάδας, τη διάπραξη ληστείας και διακεκριμένων κλοπών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση