Λαμία: Στο Αυτόφωρο έξι φίλοι της ΑΕΚ για καπνογόνα έξω από το γήπεδο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 09:34 Λαμία: Στο Αυτόφωρο έξι φίλοι της ΑΕΚ για καπνογόνα έξω από το γήπεδο

Αναβλήθηκε η υπόθεσή τους για την προσεχή Τετάρτη….

Στη σύλληψη έξι νεαρών ατόμων με την κατηγορία της κατοχής και χρήσης καπνογόνων πλησίον αθλητικής εγκατάστασης, προχώρησε το βράδυ της Κυριακής (10/3) η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Πρόκειται για τους φίλους της ΑΕΚ που παρακολούθησαν το παιχνίδι από μπαλκόνια πολυκατοικιών και στην επίτευξη του γκολ άναψαν καπνογόνα για να πανηγυρίσουν, χωρίς καμία άλλη αφορμή για φασαρία ή επεισόδιο.

Ωστόσο ο νέος νόμος είναι ιδιαίτερα αυστηρός και στο πλαίσιο της απαγόρευσης οποιασδήποτε μεμονωμένης ή οργανωμένης μετακίνησης, προβλέπει και τη μη προσέγγιση του γηπέδου, φυσικά και την κατοχή ή ρίψη καπνογόνων.

Οι έξι συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων και δύο άτομα που υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία στο ΚΕΥΠ Λαμίας, οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας για να δικαστούν.

Η δίκη ωστόσο αναβλήθηκε για την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024, λόγω κωλύματος ενός εκ των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Ωστόσο ήρθη η κράτησή τους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης και στους τέσσερις εκ των συλληφθέντων - πλην των στρατιωτών - επιβλήθηκε ο όρος παρουσίασης στο ΑΤ της περιοχής κατοικίας τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση