Το Χορευτικό του Δήμου Λοκρών στην εκδήλωση «Τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου 2024» στη Χαλκίδα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 16:04 Το Χορευτικό του Δήμου Λοκρών στην εκδήλωση «Τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου 2024» στη Χαλκίδα (ΦΩΤΟ)

Το Χορευτικό του Δήμου Λοκρών συμμετείχε την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στις 11:30 στην εκδήλωση  «Τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου» στην παραλία της Χαλκίδας για μια ακόμη χρονιά με την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κ. Γρηγορίας Γεωργιάδου.

Το δελτίο τύπου:

Μια ανθρώπινη αλυσίδα απλώθηκε σε όλη την παραλία της Χαλκίδας στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Χαλκιδέων και ο ΔΟΑΠΠΕΧ στο πλαίσιο του Καρναβαλιού 2024.

Χίλιοι πεντακόσιοι  χορευτές από όλη την Ελλάδα έπλεξαν τα γαϊτανάκια και χόρεψαν τον Ευβοϊώτικο Καβοντορίτικο παρασύροντας τους Χαλκιδέους και τους επισκέπτες της πόλης στον χορό.

Από τον Δήμο Λοκρών παρευρέθηκαν ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Σωτήρχου και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαλεσίνας κ. Αλέξανδρος Κούρος. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση