Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στην Αμφίκλεία (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 09:52 Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στην Αμφίκλεία (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 12 Μαρτίου 2024  στην Αμφίκλεια η 20η Εθελοντική Αιμοδοσία που οργάνωσαν η Δημοτική Κοινότητα Αμφίκλειας και ο Τοπικός Σύλλογος Νέων Αμφίκλειας (ΤΟ.ΣΥ.Ν) για την ενίσχυση του αποθέματος της Τράπεζας Αίματος της Τοπικής Κοινότητας.

Ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς τους Εθελοντές Αιμοδότες και Αιμοδότριες που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας για τη συμμετοχή σας.

Αποτελείτε ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον στην αντιμετώπιση ενός τεράστιου κοινωνικού προβλήματος, την ανεπάρκεια αίματος, που θέτει καθημερινά σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων συμπολιτών μας.

Ευχαριστούμε την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για την ανταπόκρισή της στο αίτημα μας, για την αποστολή κινητού συνεργείου , καθώς και το Νοσηλευτικό προσωπικό που συμμετείχε.

Ευχαριστούμε το Κ.Υ Αμφίκλειας για τη συνδρομή του όπως και τον συμμετέχοντα ιατρό.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Αύγουστο 2024.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση