Περιφέρεια Στερεάς - ΠΕ Εύβοιας: Δύο θέσεις ΠΕ Μηχανικών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 21:27 Περιφέρεια Στερεάς - ΠΕ Εύβοιας: Δύο θέσεις ΠΕ Μηχανικών

Δημόσια Πρόσκληση της ΔΥΠΑ για το ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης άνεργων ρητινεργατών…

Την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), δύο (2) ατόµων µε σκοπό την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών που προέκυψαν λόγω έντονων καιρικών φαινομένων (ισχυρές βροχοπτώσεις, πληµµύρες) που εκδηλώθηκαν στις 04 και 05 Σεπτεµβρίου 2023 σε Δηµοτικές Ενότητες του Δήµου Ιστιαίας-Αιδηψού και του Δήµου Λίµνης - Μαντουδίου - Αγίας Άννας, ανακοίνωσε η Π.Ε. Εύβοιας.

Πρόκειται για μία (1) θέση ΠΕ Μηχανικών (Πολιτικών Μηχανικών) και μία (1) θέση ΠΕ Μηχανικών ν (Αγρονόµων Τοπογράφων Μηχανικών), με διάρκεια σύμβασης από την ηµεροµηνία υπογραφής της σύµβασης έως και 03 Μαΐου 2024.

Λόγω του κατεπείγοντος, η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας και λήγει την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 και ώρα 10.00 π.μ.. Αναλυτικά δείτε ΕΔΩ.

Πρόσκληση ΔΥΠΑ

Πολλούς πολίτες της Βόρειας Εύβοιας αφορά και η δημόσια πρόσκληση της ΔΥΠΑ (02/2024) για άνεργους ρητινεργάτες.

Πρόκειται για πενήντα τρείς (53) θέσεις πλήρους απασχόλησης, στο πλαίσιο υλοποίησης του «Ειδικού προγράμματος απασχόλησης πυρόπληκτων ρητινεργατών σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας»(Ε΄κύκλος).

Δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν μόνο οι:

α) άνεργοι πυρόπληκτοι  ρητινοκαλλιεργητές  εγγεγραμμένοι στο Μητρώο της Δ.ΥΠ.Α., που απώλεσαν το εισόδημά τους από την δραστηριότητα της ρητινοσυλλογής καθώς και την δυνατότητα ρητίνευσης για τα επόμενα έτη μετά από τις καταστροφικές δασικές πυρκαγιές του καλοκαιριού 2021, και οι οποίοι δραστηριοποιούνταν σε πυρόπληκτες περιοχές εντός των ορίων των Δήμων Μεγαρέων της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής, Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, βάσει σχετικών αποφάσεων του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, και

β) άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΔΥΠΑ.

Οι άνεργοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω διαδικασία πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής αποκλειστικά ηλεκτρονικά έως και 02/04/2024  και ώρα 14:00, με τους κωδικούς TAXISnet ή τους κωδικούς ΔΥΠΑ, μέσω gov.gr πατώντας ΕΔΩ.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλουν μία αίτηση συμμετοχής και επιλέγουν μία μόνο ειδικότητα τοποθέτησης από τις αναφερόμενες στη σχετική λίστα του Παραρτήματος Ι της Δημόσιας Πρόσκλησης 02/2024 και από έναν  έως τρεις  Επιβλέποντες Φορείς ή/και Υπηρεσίες Τοποθέτησης.

Επισημαίνεται ότι τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα ανά ειδικότητα τοποθέτησης καθώς και τα δικαιολογητικά απόδειξης αυτών αναφέρονται στα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΙΙ και ΙΙΙ αντίστοιχα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ  (www.dypa.gov.gr ).

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο πλήρες κείμενο της Δημόσιας Πρόσκλησης 02/2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση