Αυτό είναι το πρώτο φύλλο της έντυπης εφημερίδας του Λυκείου Λιβανατών!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 18:00 Αυτό είναι το πρώτο φύλλο της έντυπης εφημερίδας του Λυκείου Λιβανατών!

“Μαθητικό Βήμα” ονομάζεται η έντυπη εφημερίδα του Λυκείου Λιβανατών!

Διαβάστε τι αναφέρει για αυτή ο υπεύθυνος για την υλοποίηση εκπαιδευτικός, Κωνσταντίνος Τσίπρας και δείτε παρακάτω το πρώτο φύλλο:

 

«Ιδού το πρώτο φύλλο της έντυπης εφημερίδας του ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ!

Νιώθω υπερήφανος, γιατί ένα όραμα  και μία πρωτοβουλία έγινε πράξη και ευοδώθηκε. Η εφημερίδα ανήκει αποκλειστικά στους μαθητές του Λυκείου Λιβανατών, καθώς είναι το αποτέλεσμα της δικής τους προσπάθειας, της δικής τους δημιουργικής έκφρασης και της αθρόας συμμετοχής τους.

Ευχαριστώ την διευθύντρια του Λυκείου κυρία Πέτρου για την συνδρομή της στην υλοποίηση της παρούσης πρωτοβουλίας καθώς και  τους συναδέλφους καθηγητές!
Πρωτίστως, όμως, ευχαριστώ ολόψυχα και συγχαίρω τους μαθητές που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα αυτό, αγκάλιασαν την παρούσα δράση  και κατέθεσαν την σκέψη και την ψυχή τους, ώστε να υλοποιηθεί αυτή η πρωτοβουλία.

Ας είναι τούτη εδώ μια αρχή και μία παρακαταθήκη για την ελεύθερη έκφραση των μαθητών και την εποικοδομητική καλλιέργεια του νου στο πλαίσιο του σχολείου, το οποίο οφείλει να αφήνει το πνεύμα να αναπνέει ελεύθερα και να προωθεί την ομαδοσυνεργατική αντίληψη, με γνώμονα την διεύρυνση της σκέψης έξω από τα στεγανά και την τυποποίηση.

Καλοτάξιδη να είναι, αγαπητά παιδιά!!! Συνεχίστε δυναμικά την προσπάθεια!»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση