«Διπρόσωπος» ο καιρός το τριήμερο: Πού και πότε θα βρέξει - Η πρόγνωση για την 25η Μαρτίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 11:00 «Διπρόσωπος» ο καιρός το τριήμερο: Πού και πότε θα βρέξει - Η πρόγνωση για την 25η Μαρτίου (φωτο intime)

«Διπρόσωπος» θα είναι ο καιρός το τριήμερο και η αστάθεια θα κυριαρχήσει την 25η Μαρτίου. Σε κάποιες περιοχές θα έχει νεφώσεις και βροχές και σε άλλες αρκετή ηλιοφάνεια.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Κυριακή και κυρίως τη Δευτέρα, οπότε και κατά τόπους στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη αναμένεται να φτάσει τους 22 με 23 βαθμούς.

Το Σάββατο προβλέπεται αρκετή ηλιοφάνεια, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την Κρήτη και το μεσημέρι – απόγευμα πιθανώς πολύ τοπικά στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν, η θερμοκρασία δε θα μεταβληθεί σημαντικά.

Την Κυριακή περιμένουμε νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στα δυτικά, γενικά αίθριο καιρό στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα ενισχυθούν και η θερμοκρασία θα ανέβει.

Τη Δευτέρα προβλέπονται τοπικές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις. Οι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα φτάσουν τα 7 με 8 μποφόρ στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο και η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο στα κεντρικά και νότια.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24-03-2024

  • Στα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι – απόγευμα.
  • Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά.
  • Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι στα δυτικά και νότια θα ενισχυθούν στα 6 τοπικά 7 μποφόρ.
  • Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 25-03-2024 (ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ)

  • Στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα και από τα δυτικά βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στο νοτιοανατολικό Αιγαίο.
  • Στην υπόλοιπη χώρα, αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες.
  • Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ και βαθμιαία στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Από το βράδυ θα γίνουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί.
  • Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή εκτός από τα βόρεια που θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26-03-2024

  • Στα δυτικά νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
  • Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ.
  • Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση