Η Dotsoft ανάδοχος έργου Έξυπνης Πόλης στο Δήμο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 08:02 Η Dotsoft ανάδοχος έργου Έξυπνης Πόλης στο Δήμο Λαμιέων

Σε ποιο σημείο και γιατί θα τοποθετηθούν οι σταθμοί έξυπνης καταμέτρησης.

H Dotsoft ανέλαβε το έργο «Προμήθεια συστημάτων έξυπνης ενημέρωσης, περιήγησης και καταμέτρησης επισκεπτών της περιοχής παρέμβασης» της Πράξης: «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Λαμίας», η οποία έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία».

Αντικείμενο της έργου είναι η προμήθεια ενός έξυπνου συστήματος καταμέτρησης των επισκεπτών που εισέρχονται στο χώρο του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου, ενός συστήματος σταθμών πληροφόρησης, καθώς και μιας έξυπνης πλατφόρμας απομακρυσμένης διαχείρισης.

Όπως αναφέρει το netweek.gr, συνολικά το σύστημα αποτελείται από έξι σταθμούς έξυπνης καταμέτρησης σε σημεία με έντονη κυκλοφοριακή κίνηση πεζών και σε κάποιες περιπτώσεις και οχημάτων.

Το έργο αποσκοπεί σε πολλά οφέλη που έχουν να κάνουν τόσο με την ευκολία πρόσβασης και κυκλοφορίας στην περιοχή παρέμβασης, με αποτέλεσμα την τόνωση της εμπορικής δραστηριότητας όσο και σε ευρύτερα οφέλη που έχουν να κάνουν με την τόνωση της εμπορικής κίνησης στην περιοχή παρέμβασης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση