Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για το «Godzilla x Kong: Η Νέα Αυτοκρατορία»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 11:28 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για το «Godzilla x Kong: Η Νέα Αυτοκρατορία»

«Kung Fu Panda 4», «Baghead: Η μάγισσα των νεκρών» και «Godzilla x Kong: Η Νέα Αυτοκρατορία» οι ταινίες της εβδομάδας στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην πρώτη αίθουσα προβάλλονται το «Kung Fu Panda 4», η συνέχεια της πολύ πετυχημένης σειράς ταινιών κινουμένων σχεδίων με τις περιπέτειες του αγαπημένου αρκούδου Πο να συνεχίζονται και η ταινία «Baghead: Η μάγισσα των νεκρών» ένα μεταφυσικό θρίλερ με την Freya Allan.

Ακόμη, μη χάσετε το Σάββατο 30 Μαρτίου στην αίθουσα 1, τη θεατρική παράσταση «Η Τουρκομερίτισσα», με την Ελένη Ουζουνίδου. Ώρα έναρξης: 20.30

Στη δεύτερη αίθουσα αυτή την εβδομάδα προβάλλεται το «Godzilla x Kong: Η Νέα Αυτοκρατορία»: Τα επιβλητικά κινηματογραφικά τέρατα Γκοτζίλα και Κονγκ επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη σε μια νέα ταινία και αυτή τη φορά ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Godzilla x Kong: Η Νέα Αυτοκρατορία».

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Πέμπτης (28/3) από το LR.

Οι προβολές των «Kung Fu Panda 4», «Baghead: Η μάγισσα των νεκρών» και «Godzilla x Kong: Η Νέα Αυτοκρατορία» ξεκινούν από την Πέμπτη (28/3).

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Kung Fu Panda 4»

Περίληψη
Μετά από τρεις ριψοκίνδυνες περιπέτειες στις οποίες κατατρόπωσε πανίσχυρους κακούς χάρη στο απαράμιλλο θάρρος του και τις απίστευτες δεξιότητες του στις πολεμικές τέχνες, ο Πο, γνωστός ως Δράκος Πολεμιστής, καλείται από τη μοίρα να χαλαρώσει λιγάκι. Πιο συγκεκριμένα, έχει έρθει η ώρα να αναλάβει τον ρόλο του πνευματικού ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης.

Αυτό προκαλεί μερικά προφανή προβλήματα. Πρώτον, ο Πο κατέχει τόσες γνώσεις περί πνευματικής διδασκαλίας όσες και περί της δίαιτας της παλαιολιθικής εποχής και, δεύτερον, χρειάζεται επειγόντως να βρει και να εκπαιδεύσει έναν νέο Δράκο Πολεμιστή πριν αναλάβει τη νέα του, υψηλή θέση.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, προσφάτως έχει θεαθεί μία πανούργα, ισχυρή μάγισσα, η Χαμαιλέων, μία μικροσκοπική σαύρα που μεταμορφώνεται σε οποιοδήποτε πλάσμα, μεγάλο ή μικρό. Η μάγισσα έχει στρέψει τα άπληστα, γουρλωμένα μάτια της στο Ραβδί της Σοφίας του Πο, που θα της χαρίσει τη δύναμη να επαναφέρει όλους τους πανίσχυρους κακούς τους οποίους έχει κατατροπώσει ο Πο στέλνοντας τους στην εξορία του Κόσμου των Πνευμάτων.

Οπότε, ο Πο χρειάζεται βοήθεια. Τη βρίσκει, μάλλον, στη μορφή της πονηρής, εύστροφης κλέφτρας Ζεν, μίας αλεπούς κορσάκ που τον αναστατώνει πολύ, αλλά της οποίας οι δεξιότητες θα αποδειχτούν ανεκτίμητες. Στην προσπάθεια τους να προστατεύσουν την Κοιλάδα της Ειρήνης από τα αρπαχτικά νύχια της μάγισσας, το αστείο και αλλοπρόσαλλο δίδυμο θα πρέπει να συνεργαστεί καλά. Στην πορεία, ο Πο θα ανακαλύψει ότι οι ήρωες βρίσκονται στα πιο απρόσμενα μέρη.

Σκηνοθεσία: Mike Mitchell, Stephanie Stine
Ηθοποιοί:

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Baghead: Η μάγισσα των νεκρών»

Περίληψη
Μετά το θάνατο του πατέρα της (Peter Mullan), η Iris (Freya Allan) μαθαίνει ότι έχει κληρονομήσει μια ερειπωμένη παμπ αιώνων. Ταξιδεύει στο Βερολίνο για να αναγνωρίσει το σώμα του πατέρα της και να συναντηθεί με τον Δικηγόρο (Ned Dennehy) για να συζητήσουν το κτήμα. Όταν υπογραφεί η πράξη θα δεθεί άρρηκτα με μια ανείπωτη οντότητα που κατοικεί στο υπόγειο της παμπ - την Baghead - ένα πλάσμα που αλλάζει σχήμα και μπορεί να μεταμορφωθεί σε νεκρό. Δύο χιλιάδες μετρητά για δύο λεπτά με το πλάσμα είναι ό,τι χρειάζονται για να απαλύνουν τη θλίψη τους οι απελπισμένοι αγαπημένοι τους. Ο Neil (Jeremy Irvine), ο οποίος έχει χάσει τη γυναίκα του, είναι ο πρώτος πελάτης της Iris. Όπως ο πατέρας της, η Ίρις μπαίνει στον πειρασμό να εκμεταλλευτεί τις δυνάμεις του πλάσματος και να βοηθήσει τους απελπισμένους ανθρώπους για ένα τίμημα. Σύντομα όμως ανακαλύπτει ότι η παραβίαση του κανόνα των δύο λεπτών μπορεί να έχει τρομακτικές συνέπειες. Μαζί με την καλύτερή της φίλη Katie (Ruby Barker), η Iris πρέπει να παλέψει για να διατηρήσει τον έλεγχο της Baghead και να βρει πώς να την καταστρέψει, προτού τους καταστρέψει.
 
Σκηνοθεσία: Alberto Corredor
Ηθοποιοί: Freya Allan, Jeremy Irvine, Peter Mullan, Anne Muller, Ned Dennehy, Ruby Barker

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

 

«Godzilla x Kong: Η Νέα Αυτοκρατορία»

Περίληψη
Η επική μάχη συνεχίζεται! Το κινηματογραφικό Monsterverse της Legendary Pictures βαδίζει στα ίχνη της εκρηκτικής αναμέτρησης του “Γκοτζίλα vs.Κονγκ” με μία νέα περιπέτεια που φέρνει τον παντοδύναμο Κονγκ και τον τρομαχτικό Γκοτζίλα αντιμέτωπους με μία κολοσσιαία, ανεξερεύνητη απειλή κρυμμένη μέσα στον κόσμο μας, που βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξη τους και τη δική μας. Η νέα ταινία εξερευνά την προέλευση και την ιστορία αυτών των Τιτάνων, καθώς και τα μυστήρια της Νήσου του Κρανίου και πέραν αυτής, ενώ αποκαλύπτει τη μυθική μάχη που σφυρηλάτησε αυτά τα εκπληκτικά όντα και τα έφερε κοντά στην ανθρωπότητα για πάντα.
 
Σκηνοθεσία: Adam Wingard
Ηθοποιοί: Brian Tyree Henry, Rachel House, Rebecca Hall, Dan Stevens, Kaylee Hottle, Alex Ferns, Fala Chen

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

 

Ώρες προβολής:

Αίθουσα 1

  • «Kung Fu Panda 4» στις 18:00 (μεταγλωττισμένο)
  • «Baghead: Η μάγισσα των νεκρών» στις 22:00

► Μόνο για το Σάββατο 30 Μαρτίου: Η θεατρική παράσταση «Η Τουρκομερίτισσα», με την Ελένη Ουζουνίδου, στις 20:30

Αίθουσα 2

  • «Godzilla x Kong: Η Νέα Αυτοκρατορία» στις 19:00 και στις 22:00

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση