Στενή συνεργασία του Επιμελητηρίου με επιστημονικούς & επαγγελματικούς φορείς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 07:00 Στενή συνεργασία του Επιμελητηρίου με επιστημονικούς & επαγγελματικούς φορείς

Την Πέμπτη 4 Απριλίου υπογράφεται το προσύμφωνο για τα σημεία που θα κινηθούν…

Προσύμφωνο συναντίληψης και συνεργασίας, υπογράφουν την προσεχή Πέμπτη 4 Απριλίου 2024, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος - 8ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας, ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος - Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Λαμίας, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος - Τμήμα Ανατολικής Στερεάς, ο Γεωπονικός Σύλλογος Π.Ε. Φθιώτιδας - Ευρυτανίας & ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας και οι εμπλεκόμενοι φορείς δεσμεύονται να συνεργασθούν στενά στο πλαίσιο ενός Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, στη βάση των αρχών της ισότητας, της αμοιβαιότητας και της προωθήσεως του κοινού δημόσιου συμφέροντος, ανταλλάσσοντας πληροφορίες και διαθέτοντας κάθε μέσο για την εξυπηρέτηση των κοινών τους δράσεων.

Μεταξύ άλλων, συμφωνούν στην από κοινού διερεύνηση, σχεδιασμό, προετοιμασία, υποβολή και υλοποίηση δράσεων που θα εμπίπτουν στο πλαίσιο της στρατηγικής τους συνεργασίας.

Η υπογραφή του προσυμφώνου θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Επιμελητήριου στις 11:00’ το πρωί.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση