Λαμία: Ελεύθερος ο 16χρονος «γαμπρός»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 08:57 Λαμία: Ελεύθερος ο 16χρονος «γαμπρός»

Κατηγορούνταν για αρπαγή 13χρονης που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της…

Ελεύθεροι και χωρίς κάποιον περιοριστικό όρο αφέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (28/3) οι δύο Ρομά - πατέρας και ο ανήλικος γιος του - που κατηγορούνταν για την αρπαγή 13χρονης από την περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Οι δύο Ρομά είχαν πάρει προθεσμία για να απολογηθούν στον Ανακριτή, καθώς το κορίτσι είχε βρεθεί στο σπίτι τους στον Κορυδαλλό Αττικής.

Από τη στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι της, η οικογένειά της δεν θέλησε την ποινική δίωξη των συλληφθέντων. Ο 16χρονος Ρομά μάλιστα φέρεται να κατέθεσε ότι ήθελε να παντρευτεί τη 13χρονη την οποία είχε γνωρίσει μέσω Instagram.

Θυμίζουμε ότι αρχικά η υπόθεση της 13χρονης είχε δηλωθεί ως εξαφάνιση, στη συνέχεια όμως εντοπίστηκε ότι βρισκόταν μαζί με το 16χρονο και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση