Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε.

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 15:21 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με σκοπό την εκτέλεση τεχνικών εργασιών.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 1 Απριλίου έως και το Σάββατο 27 Απριλίου 2024,  θα ισχύσει:

Φάση Α: Πλήρης αποκλεισμός του αυτοκινητόδρομου ΑΘΕ, από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού στο 166ο χλμ. έως και τον Δυτικό Ημικόμβο (Η/Κ) Καμένων Βούρλων στο 180ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού.
Ταυτόχρονα, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του αυτοκινητόδρομου στον Α/Κ Λογγού στο 165,8ο χλμ. και στον Α/Κ Λατομείου, στο 172,64ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Φάσης Α΄ θα είναι μακράς διαρκείας, με εφαρμογή καθ’ όλο το 24ωρο, από Δευτέρα και ώρα 07:30π.μ. έως το Σάββατο και ώρα 14:00μ.μ

Φάση Β: Πλήρης αποκλεισμός  της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από το 164,5ο χλμ. έως το 165,6ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της φάσης Β’ θα είναι μακράς διαρκείας, με εφαρμογή καθ’ όλο το 24ωρο, από Σάββατο στις 14:00 έως και τη Δευτέρα στις 07:30.

Σημειώνεται ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και των δυο φάσεων θα υλοποιούνται εναλλάξ κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση