Σε ζώο οφείλεται η κατάσταση τη σορού της ηλικιωμένης στην Αργιθέα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 15:55 Σε ζώο οφείλεται η κατάσταση τη σορού της ηλικιωμένης στην Αργιθέα

Αποκλείστηκε η τέλεση εγκληματικής ενέργειας…

Στον αποκλεισμό της εγκληματικής ενέργειας για την 85χρονη ηλικιωμένη που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου στο Καταφύλλι Αργιθέας οδηγούμαστε μετά την επιτόπια επίσκεψη ιατροδικαστή στο σημείο.

Σύμφωνα με το KarditsaLive.Net η σορός της ηλικιωμένης εντοπίστηκε ακέφαλη και έκτοτε ξεκίνησε μια διαδικασία με την αστυνομία για να βρεθεί αν η ηλικιωμένη έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας ή κάτι άλλο.

Πλέον μετά την επίσκεψη της ιατροδικαστού στο σημείο φαίνεται ότι η σορός της ηλικιωμένης δέχθηκε επίθεση (ενδεχομένως μεταθανάτια μετά από παθολογικό θάνατο) από μεγαλόσωμο ζώο.

Θα ακολουθήσει νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της για να εξαχθούν τα ακριβή συμπεράσματα για το θάνατό της και πότε περίπου χρονικά αυτός έγινε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση