«Γούρι Αγάπης»... Και φέτος απλώνουμε το χέρι στο "Συν Άνθρωπο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2015 23:05 «Γούρι Αγάπης»... Και φέτος απλώνουμε το χέρι στο "Συν Άνθρωπο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Για 3η συνεχή χρονιά το «Χρυσοχοείο Κροντηρά» απλώνει το χέρι στο συνάνθρωπο με ένα ακόμη πολύ όμορφο κόσμημα, το «Γούρι Αγάπης» για το 2016.

Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά έδωσαν την έμπνευση στο «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» να δημιουργήσει το «Γούρι Αγάπης»  για το σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο».

Ένα «Γούρι Ψυχής», ένα δώρο για αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη. Ευχόμαστε η αγάπη, η ελπίδα και η πίστη να πλημμυρίσει τις καρδιές όλων μας το 2016.

Σε καθαρό ασήμι ή επιμεταλλωμένο ορείχαλκο, το κόσμημα, θα διατίθεται στα "Δώρα Ψυχής" και στη συνέχεια αποκλειστικά στο «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά», Ρήγα Φεραίου 18 στη Λαμία.

Σημαντικό μέρος των εσόδων από το  «Γούρι Αγάπης»  θα διατεθεί στο φιλανθρωπικό σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο».

Το «Γούρι Αγάπης» για το 2016 παρουσιάστηκε σήμερα στα γραφεία του Συλλόγου, όπου συνεχίζονται πυρετωδώς οι προετοιμασίες για τα "Δώρα Ψυχής", τη μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά που θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Σαμαράς, όπως κάθε χρόνο.

Δείτε τι είπαν για το «Γούρι Αγάπης» του 2016, η πρόεδρος του Συλλόγου Μαίρη Δούμα και η ιδιοκτήτρια του χρυσοχοείου Σοφία Κροντηρά.

Δείτε φωτογραφίες από το "Γούρι Αγάπης" για το 2016 και άλλες δημιουργίες που θα βρείτε στα "Δώρα Ψυχής" στις 10 Δεκεμβρίου στη μεγάλη Φιλανθρωπική αγορά στο ξενοδοχείο Σαμαράς:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση