Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή 30χρονος δάσκαλος από τη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Μαΐου 2016 12:05 Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή 30χρονος δάσκαλος από τη Λαμία

Θρήνος στην περιοχή των Καλαβρύτων, αλλά και της Λαμίας, μετά την  είδηση του αιφνίδιου θανάτου του δασκάλου του δημοτικού σχολείου Τριποτάμων Γιώργου Μακαντάση 30 ετών. Υπηρετούσε 2 χρόνια στα Τριπόταμα.

Ο 30χρονος δάσκαλος που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και στην Κλειτορία και στην Δάφνη που είχε διδάξει τα πρώτα χρόνια. Ο Γιώρος αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός εκπαιδευτικός αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία την Μ. Πέμπτη, εισήχθη στο Νοσοκομείο και δυστυχώς χθες τα ξημερώματα εξέπνευσε. Η κηδεία του έγινε τη Δευτέρα, ανήμερα της γιορτής του, στην ιδιαίτερη πατρίδα του τις Θερμοπύλες Λαμίας.

Για την απώλεια του Γιώργου Μακαντάση το  Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Καλαβρύτων  εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Καλαβρύτων με το άγγελμα του αδόκητου θανάτου του Μακαντάση Γεωργίου, δασκάλου στο 4/θ Δημοτικό σχολείο Ψωφίδας Καλαβρύτων, ετών 30 , μέλους του συλλόγου μας και  εξαίρετου συναδέλφου, εκφράζει την βαθιά οδύνη του συνόλου των μελών, για την απώλεια του αείμνηστου συναδέλφου μας.

Ο εκλιπών υπήρξε πρότυπο για την συναδελφικότητα του που πήγαζε από την ευγένεια και την πραότητα της ψυχής του .

Ως ελάχιστο δείγμα τιμής και σεβασμού της μνήμης του  αφού συνήλθε σε συνεδρίαση την 30η Απριλίου 216 αποφάσισε τα ακόλουθα:

1. Να εκφράσει τα θερμά συλληπτήρια όλων στην οικογένεια του εκλιπόντος.
2. Να καταθέσει στεφάνι στην σορό του
3. Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα στην κηδεία και
4. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στα τύπο.

Για το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                   Η Γραμματέας του Δ.Σ.
Μουγκοπέτρος Γεώργιος              Γουλιμή Ανδριάννα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση