Χιονίζει προς Δομοκό, Μπράλο και Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 09:07 Χιονίζει προς Δομοκό, Μπράλο και Καρπενήσι

Που χρειάζονται αλυσίδες - Έρχεται νέος χιονιάς το επόμενο διήμερο - Βουτιά θα κάνει ο υδράργυρος και στη Λαμία.

Χιονίζει αυτή την ώρα στο δρόμο προς Μπράλο, προς Δομοκό και προς Καρπενήσι. Αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται προς Καρπενήσι από το 52ο χλμ και πάνω.

Κανένα πρόβλημα με την κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό, ωστόσο κατά τόπους υπάρχει ομίχλη και η ορατότητα είναι περιορισμένη, γι αυτό χρειάζεται προσοχή από τους οδηγούς, που κινούνται τόσο στο εθνικό όσο και στο επαρχιακό δίκτυο. Προσοχή και στις λακκούβες στους παράδρομους της εθνικής έξω από τη Λαμία (δείτε εδώ)

Επίσης πολλά χωριά της δυτικής Φθιώτιδας είναι "θαμμένα" στο χιόνι και τις επόμενες ημέρες θα χιονίσει και πάλι σε όλες τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές από τα 300μ και περίπου και πάνω.

Το επόμενο διήμερο θα έχουνε νέα επέλαση χιονιά, ουκρανικής «καταγωγής» αυτή τη φορά, και θα κάνει την εμφάνισή του από αύριο Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή θα δούμε πολικές θερμοκρασίες στη Βόρεια Ελλάδα, με το θερμόμετρο να κατεβαίνει ακόμη και στους -15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Λαμία Παρασκευή και Σάββατο θα έχουμε ακόμη πιο τσουχτερό κρύο, αφού ο υδράργυρος θα είναι κοντά στο μηδέν, ενώ νυχτερινές και πρωινές ώρες θα πέσει και στο -1.

Για το νέο κύμα χιονιά διαβάστε λεπτομέρειες εδώ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση