Με 24ωρη απεργία απαντούν οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 10:59 Με 24ωρη απεργία απαντούν οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ

Ανήμερα της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Λαμία

Μερικά 24ωρα από την επίσκεψη Σταθάκη στη Λάρυμνα και ανήμερα της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία, οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ προχωρούν σε 24ωρη απεργία.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (Ε.Κ.Π.Ε.Φ.), παρουσία μελών της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ, την περασμένη Δευτέρα (24/7/17).

Θέμα της ήταν «Το μέλλον της ΛΑΡΚΟ» και έγινε συζήτηση γύρω από όσα έχουν «σχέση με τα σενάρια και την πολιτική που εφαρμόζεται στη ΛΑΡΚΟ για την απαξίωση και το ξεπούλημα της εταιρείας», όπως αναφέρουν σε δελτίο τύπου.

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση λοιπόν αποφασίσθηκε ομόφωνα η προκήρυξη 24ωρης Απεργίας για την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 για τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ. 

«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (Ε.Κ.Π.Ε.Φ.) ως Δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό Όργανο, συμμετέχει  στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και συμπαραστέκεται στο αγώνα τους για τα δίκαια αιτήματά τους», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες πολυμελής αντιπροσωπεία εργαζομένων θα βρεθεί το διήμερο 26-27/7 στη Λαμία προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την πολιτική που ακολουθείται γύρω από τη λειτουργία της εταιρίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση