Σήμερα η τελική αναμέτρηση στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 09:37 Σήμερα η τελική αναμέτρηση στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Τι λένεν τα στρατόπεδα των δύο μονομάχων…

Με τις κάλπες να ανοίγουν στις 8:00' το πρωί, τα μέλη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας που ψηφίζουν στη Λαμία, επιλέγουν το συνδυασμό που επιθυμούν να τους αντιπροσωπεύσει στο θεσμό.

Η Επιμελητηριακή Κίνηση «ΦΘΙΑ» του Αλέκου Διαμαντάρα απέναντι στην «Ανανεωτική Πορεία» του Θανάση Κυρίτση, ζητούν την ψήφο σας.

Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 18:00’ στο ισόγειο του κτιρίου στην οδό Όθωνος.

Αλέκος Διαμαντάρας:

«Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας ολοκληρώνεται την Κυριακή στη Λαμία. Η μέχρι τώρα προσέλευση των μελών μας ήταν ενθαρρυντική κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων ημερών. Ο αγώνας μας και οι προσπάθειές μας για ένα πραγματικά ανοικτό επιμελητήριο αγκαλιάστηκαν από τους συναδέλφους μας δίνοντας τους τη δυνατότητα μεγαλύτερης πρόσβασης στην εκλογική διαδικασία.

Στη Λαμία συνεχίζουμε και συμμετέχουμε μαζικά για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του επιμελητηρίου μας, του επιμελητηρίου των πολλών.

Η Επιμελητηριακή Κίνηση ΦΘΙΑ ευχαριστεί όλους τους επαγγελματίες-επιχειρηματίες και ανανεώνει το ραντεβού για την Κυριακή προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εκλογές, καλώντας σε δυναμική συμμετοχή όλα τα μέλη, προκειμένου η επόμενη μέρα να μας βρει πιο δυνατούς για να αντιμετωπίσουμε τα κοινά μας προβλήματα. Έχουμε μάθει να δίνουμε μάχες, να διεκδικούμε, να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε δράσεις για το συμφέρον των πολλών. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε ενωμένοι και πιο δυνατοί»

Θανάσης Κυρίτσης:

«Φίλες και φίλοι

Η τελευταία μέρα των επιμελητηριακών εκλογών έφτασε. 17 Δεκέμβρη στη Λαμία αποφασίζουμε αν θα χαράξουμε μια νέα πορεία για το Επιμελητήριο Φθιώτιδας. Αν θα προχωρήσουμε σε μια βαθιά ανανέωση προς όφελος των πολλών, προς όφελος των πραγματικών επιχειρηματιών, προς όφελος όσων έμαθαν να αγωνίζονται και να τα καταφέρνουν, όσων έμαθαν να παλεύουν με ηθική, με διαφάνεια, με εντιμότητα.

Αγαπητοί επιχειρηματίες

Σας καλώ προσωπικά να συμμετέχετε στις εκλογές. Μην αφήσετε τα κλειστά συστήματα που απαξίωσαν το θεσμό να νικήσουν, μην αφήσετε όσους επιδιώκουν την αποχή να επικρατήσουν. Το Επιμελητήριο μπορεί να είναι αλλιώς. Μπορεί να γίνει ένας ελκυστικός θεσμός ξανά, ένας σύμμαχός για όλους μας. Μπορεί το Επιμελητήριο να ανοίξει νέους επιχειρηματικούς δρόμους, να φέρει νέο χρήμα στην αγορά, να προσφέρει χρήσιμες νομικές και οικονομικές υπηρεσίες, να συμβάλει στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση και επιμόρφωση των επιχειρηματιών μας, να καινοτομήσει για τους καινοτόμους.

Το Επιμελητήριο μας μπορεί να προχωρήσει για όσους τολμούν να κοιτούν μπροστά!

Έχετε την επιλογή, πάρτε την απόφαση, κάντε την ευκαιρία για όλους μας, μέσα στην κάλπη.

Στα χέρια σας κρατάτε το μέλλον της επιχειρηματικότητας. Τολμήστε»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση