Συμμετέχει στην στάση εργασίας η ΕΛΜΕ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 20:27 Συμμετέχει στην στάση εργασίας η ΕΛΜΕ Φθιώτιδας

Κάλεσμα στις κινητοποιήσεις και σε Γενική Συνέλευση.

Απέναντι στη «συμφωνία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με τους δανειστές», τάσσεται η ΕΛΜΕ Φθιώτιδας που ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στις στάσεις εργασίας που κήρυξαν ΟΛΜΕ και ΑΔΕΔΥ για τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου.

Επίσης καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν ενεργά στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας την Παρασκευή 12/1/2018, ημέρα έναρξης της συζήτησης στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο και φυσικά της Δευτέρα 15/1/2018.

Επίσης έχει προγραμματιστεί Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 17/1/2018 ενόψει της ΓΣ των προέδρων των ΕΛΜΕ το Σάββατο 20/1/2018.

Επίσης με ανακοινώσεις της η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Φθιώτιδας (ΕΛΜΕ), καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι «προχωράει σε καταργήσεις και συγχωνεύσεις τμημάτων και κατά συνέπεια σχολικών μονάδων, ενώ παράλληλα, καταργεί το κίνητρο των μορίων στους εκπαιδευτικούς για την διεκδίκηση θέσης σε απομακρυσμένα σχολεία στην προσπάθειά της να μειώσει τις αντιδράσεις στις επερχόμενες σαρωτικές συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων.

Τέλος καταγγέλλει ως απαράδεκτη την απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης για την μεταφορά μαθητών από το Πολύδροσο στην Αμφίκλεια, δηλαδή εκτός της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση