Θέλεις να μάθεις τα τελευταία νέα για τη λίπανση των καλλιεργειών και των φυτών;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 10:34 Θέλεις να μάθεις τα τελευταία νέα για τη λίπανση των καλλιεργειών και των φυτών;

Έλα σήμερα το απόγευμα στην ενημερωτική ημερίδα της Παναγροτικής στο ξενοδοχείο "ΦΘΙΑ" στη Λαμία.

Η εταιρία ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε, καταξιωμένη από το 1978 στο χώρο της γεωργίας, συνεχίζει δυναμικά να προσφέρει καινοτόμες λύσεις στον παραγωγό - συνεργάτη της σε όλα τα στάδια της αγροτικής παραγωγής.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό, σήμερα Τετάρτη 04/03/2015 στις 7:00΄ το απόγευμα η "ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ" σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει και η οποία θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο "ΦΘΙΑ" στη Λαμία με θέμα την Θρέψη των Φυτών.

Εισηγητής στο θέμα αυτό θα είναι η γνωστή γερμανική εταιρία COMPO η οποία οδηγεί τις εξελίξεις στην λίπανση των καλλιεργειών τα τελευταία χρόνια.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή επιπλέον πληροφορία στα τηλέφωνα: 22310 48031-34 ή στο Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μάθετε περισσότερα για την εταιρία μας στο:  www.panagrotiki.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση