Τι γύρευε ο Αντιπεριφερειάρχης στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 11:55 Τι γύρευε ο Αντιπεριφερειάρχης στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου;

Ομιλητής στην Ημερίδα με θέμα: «Έλεγχος και Διαφάνεια, Θεμελιώδη στοιχεία της Δημοκρατίας» , ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φθιώτιδας, Θύμιος Καραΐσκος.

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαΐου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου στην Αθήνα, από την Ακαδημία Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και το Ινστιτούτο Τοπικής Διακυβέρνησης & Καινοτόμων Πολιτικών.

«Στην ευρύτερη έννοιά της, Δημοκρατία σημαίνει έναν τρόπο ζωής σε μια κοινωνία, όπου κάθε άτομό της θεωρείται ότι δικαιούται εξίσου με τα άλλα άτομα, να ενδιαφέρεται για την δυνατότητα της ανεμπόδιστης συμμετοχής του στις αξίες της κοινωνίας αυτής…», είπε στον πρόλογο του ο κ. Καραΐσκος επισημαίνοντας ότι ο  Έλληνας πολίτης ακόμη και εν έτει 2018, αισθάνεται πολλές φορές αδικημένος έναντι των πολιτικών προσώπων της χώρας, αφού σε πολλές περιπτώσεις «οι έχοντες εξουσία σε αυτόν τον τόπο, τη χρησιμοποιούν βάζοντας τον εαυτό τους στο απυρόβλητο έναντι του νόμου και των θεσμών….».

Για την παρουσία του στην Ημερίδα, ο Αντιπεριφερειάρχης έκανε και σχετική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook με πολλές «στιγμές» από την ενδιαφέρουσα εκδήλωση:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση