Ποιον υπουργό χαρακτήρισε "ανεκδιήγητο" ο Σταυρογιάννης;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 14:30 Ποιον υπουργό χαρακτήρισε "ανεκδιήγητο" ο Σταυρογιάννης;

Το θέμα του Πανεπιστημίου και η επερχόμενη πρόταση του υπουργείου που προβλέπει τη διχοτόμηση ή και τριχοτόμηση του ΤΕΙ Στερεάς και την κατάργηση του, δεν ήταν δυνατόν να μην απασχολήσουν το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων που συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης (27/6).

Μάλιστα στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης χαρακτήρισε τον Υπουργό Κώστα Γαβρόγλου "ανεκδιήγητο", καθώς προχωρά σε ένα σχέδιο «για μας …χωρίς εμάς»!

Όπως υποστήριξε πάντως ο Δήμαρχος το θέμα θα φτάσει στον πρωθυπουργό, καθώς είναι τουλάχιστον προκλητικό να παρουσιάζεται ανέφικτη η ολοκλήρωση ενός Στερεοελλαδίτικου πανεπιστημίου και να υποστηρίζουν οι κύριοι του Υπουργείου ότι χρειάζονται 20 χρόνια, όταν στο σχέδιο το δικό τους περιλαμβάνονται ένα σωρό «συρραφές» σχολών και τμημάτων και μάλιστα από τρία Πανεπιστημιακά ιδρύματα τα οποία υποστηρίζουν ότι θα τα λειτουργήσουν μέσα σε ένα χρόνο.

Ο υπουργός άκουσε κι άλλα από τους Δημοτικούς Συμβούλους που είτε από την πλειοψηφία είτε από τη μειοψηφία, συμφώνησαν με την άποψη του Δημάρχου σχετικά με τη συμπεριφορά του υπουργού έναντι της Λαμίας και της Περιφέρειας Στερεάς γενικότερα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση