Πόνος στον αυχένα: Οι διατάσεις που ανακουφίζουν σε 5′

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 09:58 Πόνος στον αυχένα: Οι διατάσεις που ανακουφίζουν σε 5′

Για τις ενοχλήσεις του αυχένα που προκύπτουν από την καθημερινότητά μας η personal trainer Σοφία Περδίκη μας δίνει μία έξυπνη και εύκολη λύση. Δοκιμάστε αυτές τις διατάσεις 5 λεπτά την ημέρα και αντίο πόνος!

Νιώθετε το κεφάλι σας βαρύ; Το άγχος μπορεί να ευθύνεται για τον επίμονο πόνο στους κροτάφους σας. Πράγματι, μια παγκόσμια πανδημία σε συνδυασμό με την καθημερινή πίεση από την δουλειά, την οικογένεια και τα οικονομικά μπορεί να δημιουργήσει την τέλεια καταιγίδα στο κεφάλι σας για πονοκεφάλους από στρες.

Αυτό συμβαίνει επειδή το ψυχολογικό στρες μπορεί να προκαλέσει σωματική ένταση και κάματο στο μυικό σας σύστημα. Δύσκαμπτος αυχένας, πιασμένη πλάτη και τραπεζοειδείς. Αν αυτοί οι μύες είναι πολύ σφιγμένοι, μπορεί να προκαλέσουν πονοκέφαλο.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση