Στρες: Τα επτά τρόφιμα που το κατευνάζουν και μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα - Προτιμήστε τα!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 11:00 Στρες: Τα επτά τρόφιμα που το κατευνάζουν και μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα - Προτιμήστε τα!

Την επόμενη φορά που θα νιώσετε το άγχος να σας κυριεύει, φροντίστε να αντικαταστήσετε το σουβλάκι, τη σοκολάτα ή την πίτσα με τα παρακάτω αγχολυτικά τρόφιμα, για την τόνωση της διάθεσης και τον μετριασμό των αρνητικών συναισθημάτων

Γυρνώντας στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα, τείνουμε να «ξεσπάμε» στο φαγητό για να χαλαρώσουμε. Οι εύκολες λύσεις φαγητού, στις οποίες συνήθως καταφεύγουμε, είναι είτε τρόφιμα υψηλά σε λιπαρά ή αντίστοιχα σε σάκχαρα, που όχι απλά δε θα μας ηρεμήσουν, αλλά ενδεχομένως να φέρουν και τα ακριβώς αντίστροφα αποτελέσματα.

Για να περνάμε τις μέρες μας με ηρεμία, η επιστήμη συνιστά να εμπλουτίσουμε τη διατροφή μας με τα παρακάτω τρόφιμα, τα οποία μπορούμε εύκολα να προμηθευτούμε την επόμενη φορά που θα πάμε στο σούπερ μάρκετ.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση