• Εκτύπωση

"Που είναι τώρα ο υπουργός να τον πάρουμε με τις ντομάτες" - Οργή για τις αλλαγές στην είσοδο της Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ)


Ταλαιπωρούν οδηγούς και επιβάτες με πρόχειρες και επιπόλαιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, την ώρα που κορυφώνεται η κίνηση στην εθνική οδό με τους αδειούχους του Αυγούστου - "Απαράδεκτες" χαρακτήρισε τις κυκλοφοριακές αλλαγές ο πρόεδρος του ΤΕΕ Απ. Καραναστάσης - Έκτακτη σύσκεψη κάνει ο Αντιπεριφερειάρχης σήμερα το πρωί για να βρεθεί λύση.

Έντονες αντιδράσεις για το κλείσιμο της εισόδου της Λαμίας στον κόμβο της εθνικής οδού λόγω των έργων.

Το μεγαλύτερο βάρος της κίνησης πέφτει τώρα στον κόμβο της Αγ. Παρασκευής στην περιοχή της ΒΙΠΕ, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς που θέλουν να μπουν στη Λαμία, αλλά και για εκείνους που ταξιδεύουν για Ευρυτανία, Δομοκό, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Καλαμπάκα κλπ.

Οι κάτοικοι της Ανθήλης που μετακινούνται δυο και τρεις φορές καθημερινά στη Λαμία, τωρα είναι αναγκασμένοι να κάνουν περισσότερα χιλιόμετρα και πολύ περισσότερη ώρα.

« Αν τολμάει ας έρθει τώρα ο λαλίστατος υπουργός των διοδίων στη Λαμία. Θα τον πάρουμε με τις ντομάτες. Που είναι ο παράδρομος;. Το μόνο που ξέρει ο κ. Χρυσοχοΐδης είναι να έρχεται τάχα αιφνιδιαστικά, αλλά τυχαία να τον παίρνει και η κάμερα για να λέει αυτά που θέλει. Τον προκαλούμε να έρθει να δει τα χάλια του...». έλεγε εξοργισμένος ένας από τους κατοίκους.

Μαζί με τους οδηγούς ταλαιπωρούνται και οι άνδρες της Τροχαίας που προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Υπάρχει και η εναλλακτική είσοδος από τον κόμβο του Μπράλου μέσω της Δαμάστας, ωστόσο οι περισσότεροι διερχόμενοι οδηγοί δεν τη ξέρουν, και αναγκαστικά οδηγούνται στον κόμβο της ΒΙΠΕ.

Σήμερα στις 11:30΄ το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Στάικος συγκαλεί σύσκεψη στο γραφείο του για το θέμα, ενώ ο πρόεδρος του ΤΕΕ Απ. Καραναστάσης μιλώντας στο LamiaReport χαρακτήρισε απαράδεκτες τις ρυθμίσεις.

«Το κλείσιμο της κεντρικής εισόδου της πόλης και οι όποιες αλλαγές έγιναν στο "πόδι". Είναι απαράδεκτες και τους καλούμε να τις πάρουν πίσω. Αν θέλει ο Γ.Γ. Δημοσίων Έργων κ. Σιμόπουλος ας έλθει και πάλι στη Λαμία για να συζητήσει με το ΤΕΕ και να καταλάβει τις παρενέργειες που δημιουργούν τέτοιες επιπόλαιες αποφάσεις... » , τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΤΕΕ Αν. Στερεάς.

Οι κάτοικοι της Ανθήλης που προχθές απέκλεισαν συμβολικά για λίγη ώρα την εθνική οδό τα έψαλαν για τα καλά στο Γ.Γ. Δημοσίων Έργων Στράτο Σιμόπουλο, που βρέθηκε στο σημείο.

Κάτι ήξερε ο Υπουργός και δεν ήρθε... Δείτε τι έγινε στο βίντεο που ακολουθεί:







Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB