• Εκτύπωση

Συνεχίζεται η Εθνική συνδιάσκεψη της ΟΝΝΕΔ στα Καμένα Βούρλα - Δείτε ΦΩΤΟ από την 1η ημέρα


Ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης στα Καμ.Βούρλα , η Εθνική Συνδιάσκεψη της ΟΝΝΕΔ. Για ένα τριήμερο περίπου και μέχρι το πρωί της Κυριακής σε επτά θεματικές ενότητες θα συζητηθούν και θα αναπτυχθούν μια σειρά από ζητήματα που αφορούν , την παιδεία , την Κοινωνική ασφάλιση ., την Εξωτερική Πολιτική , την Οικονομία, την Ανάπτυξη , την Δημόσια Διοίκηση κλπ.

Το απόγευμα της Πέμπτης μετά την έναρξη των εργασιών της Εθνικής Συνδιάσκεψης , αναπτύχθηκαν δύο θεματικές ενότητες που αφορούσαν η πρώτη: Την Εξωτερική πολιτική , την άμυνα και την Ενέργεια και στην οποία εισηγητές ήταν ο Α.Γεροντόπουλος Υφυπουργός Άμυνας, ο Στ. Καλαφάτης Βουλευτής Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Κουμουτσάκος Πρώην Ευρωβουλευτής και ο Καραγιάννης Καθηγητής Διεθνών σχέσεων.



Στην Δεύτερη θεματική Ενότητα που αφορούσε την Ασφάλεια , την Πολυπολιτισμικότητα και την Μετανάστευση ομιλητές ήταν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Δημοσίας Τάξεως Βασίλης Κικίλιας, ο Αθ.Τσιγκρής Καθηγητής Εγκληματολογίας . ο Δ.Εσδράς Πρόεδρος Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης ο Δ. Καλογερόπουλος Αντιπρόεδρος της Επιτροπής των Περιφερειών της ΕΕ.

Στις Εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης και τις δύο επόμενες ημέρες αναμένεται σύμφωνα και με το επίσημο πρόγραμμα να βρεθούν αρκετά μέλη του Υπουργικού συμβουλίου , βουλευτές και Στελέχη του Κόμματος (Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα εδώ)

Δείτε φωτο από την 1η ημέρα της Εθνικής Συνδιάσκεψης της ΟΝΝΕΔ:









































Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB