• Εκτύπωση

Τροχαίο με 4 τραυματίες στη Λαμία - (Δείτε φώτο)


<<Η ζώνη έσωσε τα δυο μικρά παιδιά...>>

Σοβαρό τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 10.00΄το πρωί στην είσοδο της Λαμίας, στα φανάρια στη διασταύρωση Σερδάρη...


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 81χρονος οδηγός παραβίασε σηματοδότη, με αποτέλεσμα να υπάρξει σφοδρή σύγκρουση με άλλο Ι.Χ. και τον τραυματισμό 4 ατόμων, μεταξύ των οποίων και δυο μικρά παιδιά, 2,5 και 4,5 ετών αντίστοιχα.


Ο 38χρονος Λαμιώτης, οδηγός του Saab, πήγαινε με την οικογένειά του από Λαμία για Καμένα Βούρλα. Στα φανάρια, από το αντίθετο ρεύμα ερχόταν το Honda με οδηγό τον 81χρονο και συνοδηγό τη σύζυγό του.

Ο ηλικιωμένος οδηγός επιχείρησε να στρίψει αριστερά για να βγει στον παράδρομο της εθνικής, χωρίς να αντιληφθεί προφανώς τον σηματοδότη στον οποίο περίμενε κι άλλο αυτοκίνητο.Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν τα 2 κοριτσάκια του 38χρονου και η σύζυγός του, καθώς και η ηλικιωμένη σύζυγός του 81χρονου.

<<Ευτυχώς φορούσαμε όλοι ζώνη και σωθήκαμε...>>, είπε ο 38χρονος οδηγός του Saab.

Και οι 4 τραυματίες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Π.Υ. και της 7ης ΕΜΑΚ για να απεγκλωβιστούν οι τραυματίες και να καθαριστεί το οδόστρωμα, αφού κάτω από το ένα αυτοκίνητο είχε σφηνώσει ο σηματοδότης που είχε γκρεμιστεί.


Η κατάσταση των τραυματιών δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Η τροχαία Λαμίας εξετάζει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγη ώρα πριν και συγκεκριμένα στις 9.20΄σημειώθηκε ακόμη ένα τροχαίο στη διασταύρωση της Ξηριώτισσας. Αυτή τη φορά συγκρούστηκε λεωφορείο με Ι.Χ., ευτυχώς όμως υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές.
















 




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB