• Εκτύπωση

"Χτύπημα" στο ΣΔΟΕ εκ των έσω με εντολή της Τρόικα; - Αποδεκατίζουν το ΣΔΟΕ Στερεάς - Ποιοι υπάλληλοι μετακινούνται



Οι "υπάλληλοι" των Τροϊκανών πειραματίζονται και ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει τη νύφη....


Τα πάνω - κάτω φέρνει στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος η απόφαση Στουρνάρα - Μαυραγάνη να πάρουν από το ΣΔΟΕ 192 εφοριακούς μαζί με υπηρεσιακά οχήματα και σκάφη και τους πάνε στο νέο "σώμα", Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ), υπό τον Γ.Γ. Χάρη Θεοχάρη.

<< Όπως φαίνεται αυτοί που κόπτονται τάχα για τα έσοδα του κράτους, μάλλον δεν τα επιθυμούν, αφού επί της ουσίας διαλύουν το ΣΔΟΕ. Αντι να αναβαθμίσουν υποβαθμίζουν το ρόλο του ΣΔΟΕ και ουσιαστικά το οδηγούν σε διάλυση...>>, είπε στο LamiaReport εφοριακός που γνωρίζει πολύ καλά τα πράγματα εκ των έσω.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφοριακών, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

<< Την ίδια στιγμή που οι πολίτες βιώνουν την βαρβαρότητα μιας άδικης και αναποτελεσματικής φορολογικής πολιτικής (για την οποία επανειλημμένα έχουμε καταθέσει τις ενστάσεις και τις προτάσεις μας) το Υπουργείο Οικονομικών αντί να προχωρήσει στην ενίσχυση των Φορολογικών Υπηρεσιών, προχωρά στην υποβάθμισή τους, με :

1. Την διάσπαση του ΣΔΟΕ , που για τους γνωρίζοντες σημαίνει την κατάργησή του, με την μεταφορά αρμοδιοτήτων του και κυρίως του προληπτικού ελέγχου στις Εφορίες.
2. Την συνεχή υποβάθμιση των Εφοριών με υποστελέχωση, έλλειψη προσωπικού, γραφειοκρατικές διαδικασίες, προβληματική μηχανογράφηση κλπ.

3. Την διακοπή λειτουργίας Κτηματικών Υπηρεσιών, την συγχώνευση άλλων με επιδείνωση του σημαντικού έργου τους, της προστασίας της Δημόσιας Περιουσίας.

Τα παραδείγματα είναι πολλά και γνωστά στους πολίτες που ταλαιπωρούνται καθημερινά σε ανούσιες διαδικασίες. Καλούμε επιτέλους ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ - ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ - ΘΕΟΧΑΡΗ να εγκαταλείψουν την αλαζονεία, τον δογματισμό και την αδιέξοδη πολιτική και να αντιληφθούν ότι η σωστή λειτουργία και αποτελεσματικότητα του φορολογικού μηχανισμού, αυξάνει τα έσοδα του Δημοσίου (από δίκαιους φόρους) και κτυπάει την φοροδιαφυγή. >>

Το πάνε για λουκέτο το ΣΔΟΕ Στερεάς;
Είχαμε κρούσει το κώδωνα εδώ και πάρα πολύ καιρό, ότι έχουν σκοπό να καταργήσουν την Περιφερειακή Δ/νση του ΣΔΟΕ Στερεάς και ουσιαστικά να την απορροφήσει το ΣΔΟΕ Θεσσαλίας, όπως και τόσες άλλες Περιφερειακές Δ/νσεις υπηρεσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες είμαστε πολύ κοντά στο σενάριο αυτό πλέον, αφού αντί να ενισχύσουν το ΣΔΟΕ Στερεάς με επιπλέον ανθρώπινο δυναμικό, αντιθέτως μετακινούν 6 υπαλλήλους του στην Αθήνα, στο πλαίσιο της στελέχωσης του νέου "σώματος" (ΓΓΔΕ), που αναφέραμε πριν.

Οι υπάλληλοι που μετακινούνται από Λαμία στην Αθήνα είναι: Νίκος Καψάλης, Γεωργία Μπάμπαλη, Φρόσω Μπεζάτη, Ξανθίπη Σαράγια, Δώρα Καραλή και Γρηγόρης Κωστακόπουλος.

Όσο είναι καιρός ας "ξυπνήσουν" οι τοπικοί μας άρχοντες γιατί μετά θα ψάχνονται πάλι κατόπιν εορτής....

Δείτε στο συνημμένο αρχείο αναλυτικά την απόφαση και όλα τα ονόματα που μετακινούνται απ΄ όλη την Ελλάδα στο νέο σώμα της (ΓΓΔΕ).



Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB