Ελλάδα – Σκωτία: Εξαφανίστηκαν 22.000 εισιτήρια, έρχεται τρίτο σερί sold out
Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έφερε και πάλι τους Έλληνες φιλάθλους στο γήπεδο.
Κατάμεστο θα είναι το “Γ. Καραϊσκάκης” στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με τη Σκωτία την Πέμπτη (20/3/2025, 21:45) για τα πλέι οφ του Nations League.
Η Εθνική Ελλάδας θέλει να πάρει προβάδισμα για την άνοδο στη League A του Nations League κόντρα στη Σκωτία ενόψει της ρεβάνς στο “Χάμπντεν Παρκ” στις 23 Μαρτίου (19:00).
Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει κερδίσει τους Έλληνες φιλάθλους, οι οποίοι θα δώσουν βροντερό “παρών” στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Έχουν εξαντληθεί ήδη 22.000 εισιτήρια για το παιχνίδι με τους Σκωτσέζους και όλα δείχνουν πως θα σημειωθεί τρίτο συνεχόμενο sold-out σε εντός έδρας ματς της γαλανόλευκης.
Το χαμηλότερο κοστολογείται στα 15 ευρώ, ενώ σε επιλεγμένες θύρες θα παρέχεται έκπτωση 50% για παιδιά γεννημένα από 1.1.2010. Παράλληλα, για άτομα με κινητικές δυσκολίες η είσοδος είναι δωρεάν και το εισιτήριο του συνοδού θα κοστίζει 5 ευρώ
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τα εισιτήρια:
“Στην κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα play-off της Εθνικής Ομάδας απέναντι στη Σκωτία στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” (20 Μαρτίου, 21:45), στον οποίο οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλουν να κάνουν το αποφασιστικό βήμα ανόδου στην League A του Nations League για πρώτη φορά στην ιστορία της Εθνικής.
Ύστερα από δύο διαδοχικά sold out με την Ιρλανδία και την Αγγλία, οι φίλες και οι φίλοι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έχουν ακόμη μια ευκαιρία για να επιβεβαιώσουν τη σαφή επανασύνδεσή τους με την Εθνική σε μια βραδιά γεμάτη παλμό και ενθουσιασμό.
Η ΕΠΟ δεν αλλάζει την τιμολογιακή πολιτική της, εκχωρώντας σε όλους το δικαίωμα υποστήριξης της ομάδας όλων των Ελλήνων. Η διατίμηση των εισιτηρίων διατηρείται σε πολύ προσιτά επίπεδα σε σχέση με την τρέχουσα αγορά, ενώ σε επιλεγμένες θύρες παρέχεται έκπτωση 50% για παιδιά γεννημένα από 1.1.2010. Για τα άτομα με κινητικές δυσκολίες που χρησιμοποιούν αμαξίδιο, η είσοδος είναι δωρεάν και το εισιτήριο του συνοδού κοστίζει 5€.
Μη χάσετε την ευκαιρία να εξασφαλίσετε τη θέση σας και να ζήσετε την καθηλωτική ατμόσφαιρα σε μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη, χάρη στη δική σας δυνατή φωνή και αθρόα συμμετοχή!
Για αγορά εισιτηρίου πατήστε ΕΔΩ.
*Υπενθυμίζεται ότι στους αγώνες της Εθνικής δεν χρησιμοποιείται η εφαρμογή του Gov.gr Wallet για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο”.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Τεντόγλου για ακόμα ένα μεγάλο άλμα στον τελικό του Diamond League στις Βρυξέλλες
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης θα μπει στον αγώνα του μήκους με την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 97-86 από το Μαρούσι σε φιλικό προετοιμασίας – Ενοχλήσεις και εξετάσεις για Ρογκαβόπουλο
Εννέα απουσίες είχε το “τριφύλλι” στο φιλικό στην έδρα του Αμαρουσίου
Στον «αέρα» η διεξαγωγή του Super Cup της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι που συμμετέχει ο Ολυμπιακός - Πιθανή η αναβολή
O βαθμός επικινδυνότητας στην ευρύτερη περιοχή με την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί δημιουργεί ανησυχία για το αν είναι εφικτό να διεξαχθεί κανονικά το Super Cup της Euroleague.
Βόλος – Ολυμπιακός: Με Γκουστάβο Πουέρτα η ερυθρόλευκη αποστολή για το ματς της Super League
Οι παίκτες που θα έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ματς του Πανθεσσαλικού
Ιστορικό: Ο υπερ-κολυμβητής Σπύρος Χρυσικόπουλος έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κολύμπησε από την Ελλάδα στην Ιταλία
Η συνολική διαδρομή του Χρυσικόπουλου έφτασε τα 91,4 χιλιόμετρα και ολοκληρώθηκε σε 31 ώρες και 50 λεπτά συνεχούς κολύμβησης.
Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του Diamond League - Η ώρα των αγώνων τους στις Βρυξέλλες
Ο στίβος συγκεντρώνει για μια ακόμα φορά τα φώτα, με τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές να πρωταγωνιστούν.