Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε στην 45η WORLD TRAVEL MARKET
Το διάστημα 4 - 8 Νοεμβρίου 2024.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο της αξιοποίησης όλων των διαθέσιμων εργαλείων και καναλιών επικοινωνίας και με στόχο την επιπλέον ανάδειξή της ως ιδανικό τουριστικό προορισμό, συμμετείχε με επιχειρηματίες του κλάδου, στη διεθνή τουριστική έκθεση «WORLD TRAVELMARKET (WTM) 2024»(4-8 Νοεμβρίου) στο Λονδίνο.
Στην «45η WORLD TRAVEL MARKET (WTM)», με τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες, επαγγελματίες του κλάδου και εκθέτες ανά έτος, η Ελλάδα υπήρξε τιμώμενη χώρα και με την ισχυρή παρουσία των συνεκθετών της, μεταξύ των οποίων και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, δημιούργησε μία ιδιαίτερη δυναμική μεταξύ των επαγγελματιών και επισκεπτών, για τους οποίους πλέον αποτελεί μία σταθερή επιλογή.
Η συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην «WTM», αποτέλεσε μία εξαιρετική ευκαιρία για την επιπλέον προβολή του τουριστικού της προϊόντος σε μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, καθώς η εν λόγω έκθεση συγκεντρώνει συστηματικά τους κορυφαίους επαγγελματίες του τουρισμού από όλο τον κόσμο,γεγονός που αποτελεί τεράστια πρόκληση αλλά και ευκαιρία για την ανάδειξη των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων και την εδραίωση της ως δημοφιλή και ανταγωνιστικό πλέον προορισμό.
Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Φανή Παπαθωμά δήλωσε σχετικά:«Στη μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη Τουριστική Έκθεση του κόσμου, σε ένα κυριολεκτικά τεράστιο τουριστικό ραντεβού, γεμάτο εμπειρία, γνώσεις, καινοτομία, αναρίθμητες πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου και τις διεθνείς τάσεις αλλά εξαιρετικές ευκαιρίες για συνεργασίες, η Περιφέρειά μας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει.
Κατά την διάρκεια της έκθεσης παρουσιάστηκε το πλήρως ανανεωμένο και δυναμικό πρόγραμμά τουριστικής προβολής, εμπλουτισμένο με δράσεις-εκδηλώσεις-διοργανώσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της παγκόσμιας τουριστικής τάσης, υλοποιήθηκαν προκαθορισμένες «Β2Β» συναντήσεις με ταξιδιωτικά γραφεία και tour operators και διαμορφωτές κοινού από όλο τον κόσμο με στόχο όπως πάντα την επιπλέον προβολή, την ποιοτική ενίσχυση της τουριστικής ταυτότητας και της εξωστρέφειας των τουριστικών επιχειρήσεων της Περιφέρειάς μας,την ενίσχυση των ήδη συνεργαζόμενων αγορών αλλά και το άνοιγμα νέων ενώ παράλληλα συζητήθηκαν οι δυνατότητες για την δημιουργία επιπλέον συνεργασιών και την σύναψη συμφωνιών με στόχο την επιπλέον αξιοποίηση και διεύρυνση της Βρετανικής αγοράς.
Ακολουθώντας πιστά το Στρατηγικό μας πλάνο, απόλυτα προσαρμοσμένοι στην εκάστοτε Παγκόσμια Τουριστική τάση, προβάλουμε στο μέγιστο βαθμό τα αναρίθμητα πλεονεκτήματα μας ως προορισμός, σε ολόκληρο τον κόσμο με κάθε δυνατό τρόπο, αναπροσαρμόζουμε διαρκώς το δυναμικό μας πρόγραμμα και εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία και την τεχνογνωσία των σπουδαίων επαγγελματιών και των παραγωγών μας αναβαθμίζουμε συστηματικά το τουριστικό μας προϊόν και ενισχύουμε την τουριστική μας ταυτότητα».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Από αύριο λειτουργεί και πάλι ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Λάρισας της ΔΥΠΑ
Η λειτουργία του είχε ανασταλεί μετά τις πλημμύρες του Ντάνιελ!
Λαμία: «Μας είπαν ότι έχει σκλήρυνση κατά πλάκας και ότι θα πεθάνει» – Καταγγελία για περιπέτεια ασθενή με θεραπεία πλασμαφαίρεσης
«Μόλις τελείωσαν την πλασμαφαίρεση και πήγαν να τον βάλουν στο καρότσι, τους έμεινε στα χέρια. Έχασε τις αισθήσεις του. Του έκαναν αδρεναλίνη και επανήλθε», λέει η σύζυγος του Λαμιώτη που έμεινε παράλυτος.
Πένθος στο Δήμο Τραγάνας για το χαμό του προέδρου της Κοινότητας Δάφνης
Το συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Βασίλη Περγάλια...
Κοινότητα Ηράκλειας: Αναλυτικός απολογισμός και έκθεση πεπραγμένων γνωμοδοτικού έργου
Άριστη συνεργασία με Δήμο Λαμιέων και Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας από το 2019 μέχρι σήμερα…
Με γοργούς ρυθμούς «τρέχει» η μεγάλη επένδυση της ΙΟΝ στο Αυλάκι Στυλίδας - Το «άνοιγμα» του Σπύρου Θεοδωρόπουλου στο Μεξικό
Το φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο του Ομίλου, τα deals και το άλμα των πωλήσεων.
Οι «νομαρχιακές επιτροπές» του Αλέξη Τσίπρα σε όλη την Ελλάδα - Τα ονόματα στη Φθιώτιδα και όλους τους νομούς της Στερεάς
Οι 59 επιτροπές που θα αναλάβουν την οργάνωση της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης σε όλη την επικράτεια - Μεταξύ άλλων θα έχουν την ευθύνη της διοργάνωσης και στήριξης δράσεων σε τοπικό επίπεδο, την εγγραφή νέων μελών καθώς και την προώθηση της οικονομικής καμπάνιας της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης