ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Η ξενάγηση Μητσοτάκη στα περίπτερα της ΔΕΘ -Η συνάντηση με ρομπότ, τα δώρα που έλαβε, οι ατάκες

Η ξενάγηση Μητσοτάκη στα περίπτερα της ΔΕΘ -Η συνάντηση με ρομπότ, τα δώρα που έλαβε, οι ατάκες

Στα περίπτερα της 90ής ΔΕΘ ξεναγήθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Μετά τον αγιασμό και τη συνάντηση με τα στελέχη και τον νέο πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo, Χρήστο Τσεντεμεΐδη, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τα περίπτερα της Έκθεσης.

Ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκθέτες, αλλά και πολίτες που έσπευδαν να τον χαιρετήσουν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την πρώτη του στάση σε επιχείρηση με τροχόσπιτα, ενώ μετά βρέθηκε δίπλα σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, για το οποίο αναφώνησε: «Πολύ ωραίο», σύμφωνα με το ThessPost.

Τα δώρα του Απόλλωνα Καλαμαριά στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός πέρασε από τα περίπτερα ΜΜΕ, ανάμεσά τους αυτό της εφημερίδας Espresso. «Ευτυχώς που δεν είμαι στο εξώφυλλο», είπε αφού χαιρέτησε τους παρευρισκομένους.

Σε μία από τις στάσεις του ο πρωθυπουργός δοκίμασε αφιλτράριστη ρετσίνα, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Λίγο πρωί δεν είναι;»

Στο περίπτερο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο πρόεδρος της ιστορικής ομάδας έδωσε φανέλα στον πρωθυπουργό και δήλωσε: «Όλος ο κόσμος λέει για το ποδαρικό σας, εμάς μας ανεβάσατε κατηγορία!».

Η έκπληξη από την ΕΡΤ

Στο περίπτερο της ΕΡΤ, ο πρόεδρος της Γιάννης Παπαδόπουλος επιφύλαξε μια έκπληξη στον πρωθυπουργό, δωρίζοντάς του φωτογραφία και ένα στικάκι με την πρώτη του δήλωση από το 2000, όταν και εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής.

Η ατάκα Μητσοτάκη για τις Πανελλαδικές: «Και 'γώ είμαι υπέρ προς το παρόν, μέχρι να βρούμε κάτι διαφορετικό»

Σε ένα περίπτερο ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με μαθητές, όπου ρώτησε εάν είναι υπέρ των Πανελλαδικών εξετάσεων. Η μαθήτρια απάντησε «είμαι υπέρ», με τον κ. Μητσοτάκη να λέει: «Και 'γώ είμαι υπέρ προς το παρόν, μέχρι να βρούμε κάτι διαφορετικό».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το περίπτερο της ΜΕΤΚΑ και είχε μια συνομιλία με τον Ευάγγελο Μυτιληναίο. Ακολούθησε το περίπτερο της HELLENiQ ENERGY όπου και μίλησε με τον Ανδρέα Σιάμισιη.

Στο περίπτερο του ΑΠΘ, ο κ. Μητσοτάκης φάνηκε να εντυπωσιάζεται από ρομπότ, ενώ ενημερώθηκε για την κατασκευή του.

Φωτο: eurokinissi

Οι παροχές και τα μέτρα «έκπληξη» που ανακοινώνει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ – Πάνω από 2 δισ. ευρώ το «καλάθι»

Μαραθώνας: Στον εισαγγελέα ο εγγονός και η κόρη που έκρυψε τα οστά της μητέρας της στο υπόγειο – Μυστήριο η αιτία θανάτου της 90χρονης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Μαραθώνας: Στον εισαγγελέα ο εγγονός και η κόρη που έκρυψε τα οστά της μητέρας της στο υπόγειο – Μυστήριο η αιτία θανάτου της 90χρονης
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Οι παροχές και τα μέτρα «έκπληξη» που ανακοινώνει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ – Πάνω από 2 δισ. ευρώ το «καλάθι»
Έγραψε ιστορία ο Μανόλο – Πέταξε στην κορυφή στις Βρυξέλλες και κατέκτησε το πρώτο διαμάντι της καριέρας του
Σταύρος Φλώρος: Ζητά αποζημίωση 100 εκατ. δολαρίων για τον ακρωτηριασμό του - Τι είπε ο ίδιος για όσα έγιναν στο γνωστό ριάλιτι