Λαμία: Το καλύτερο service μηχανημάτων γραφείου, χωρίς καθόλου κόστος!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 09:00 Λαμία: Το καλύτερο service μηχανημάτων γραφείου, χωρίς καθόλου κόστος!

Η τακτική συντήρηση και το service ενός φωτοαντιγραφικού μηχανήματος το καθιστούν κατάλληλο για λειτουργία και μειώνουν σημαντικά τα προβλήματά του.

Η εταιρεία «Μεντζενιώτης» σου παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες service σε όλα τα μηχανήματα γραφείου από όπου και αν έχουν αγοραστεί, εντελώς δωρεάν για την πρώτη επίσκεψη!!!

Η εταιρεία «Μεντζενιώτης» δραστηριοποιείται στο χώρο της πώλησης και μίσθωσης φωτοτυπικών από το 1978 με έδρα τη Λαμία.

Διαθέτει μάλιστα εξειδικευμένο τμήμα service μηχανημάτων και τεχνικούς με διαρκώς αναβαθμισμένη τεχνογνωσία και συνεχή μετεκπαίδευση, που καλύπτουν με ταχύτητα και αξιοπιστία οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Kατανοώντας τις δυσκολίες της εποχής και θέλοντας να σας προσφέρει όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες, η εταιρεία «Μεντζενιώτης» αναλαμβάνει το service και τον τεχνικό έλεγχο οποιουδήποτε μηχανήματος χωρίς καμία χρέωση των υπηρεσιών της για την πρώτη επίσκεψη, μόνο των ανταλλακτικών σε περίπτωση που χρειαστεί.

Απολαύστε τώρα και εσείς τις καλύτερες τεχνικές υπηρεσίες για τα μηχανήματα γραφείου από την εταιρεία «Μεντζενιώτης», χωρίς κανένα κόστος στην πρώτη επίσκεψη!!!

«Mentzeniotis CO»
Μηχανήματα Γραφείου
Παπαποστόλου 2 - Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 400681 & 6940405320

Site: mentzeniotis.gr
Facebook: Mentzeniotis co
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση