Ποια προγράμματα ΕΣΠΑ «τρέχουν» τώρα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 10:45 Ποια προγράμματα ΕΣΠΑ «τρέχουν» τώρα

Δείτε συνοπτικά ποια είναι τα προγράμματα ΕΣΠΑ που «τρέχουν» αυτή την περίοδο και αν σας ενδιαφέρει κάποιο από αυτά ζητήστε επιπλέον ενημέρωση....

Είναι μία περίοδος κατά την οποία, ομολογουμένως, παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες επιχορηγήσεων μέσω του ΕΣΠΑ για επενδυτικές πρωτοβουλίες.

Για αυτόν τον λόγο, η εταιρία μας Βαγενάς Χρήστος & ΣΙΑ Ε.Ε. “Ατλαντίς Συμβουλευτική Κεντρικής Ελλάδας” (www.atlantis.net.gr) , θεωρεί χρήσιμη μία σύνοψη των προγραμμάτων ΕΣΠΑ που «τρέχουν».

 


Leader Φθιώτιδας – Ευρυτανίας Επιχορηγήσεις 40% - 65% για υφιστάμενες και νέες επιχειρήσεις (μεταποίησης γεωργικών προϊόντων, βιοτεχνιών, τουριστικών καταλυμάτων κλπ) σε συγκεκριμένες περιοχές. Δείτε λεπτομέρειες στον σύνδεσμο:

https://atlantis.net.gr/el/leader-fthiotida-evritania/

 


Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων Επιχορηγήσεις 50% - 65% για υφιστάμενες επιχειρήσεις (βιοτεχνιών, χονδρικού εμπορίου κλπ), οι οποίες απασχολούσαν τουλάχιστον δύο εργαζομένους το 2018. Δείτε λεπτομέρειες στον σύνδεσμο:

https://atlantis.net.gr/el/ergaleiothiki-antagonistikotitas/

 


Εργαλειοθήκη επιχειρηματικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων Λιανικού Εμπορίου, Εστίασης, Εκπαίδευσης – Κοινωνικής Μέριμνας Επιχορηγήσεις 50% για υφιστάμενες επιχειρήσεις των παραπάνω κλάδων. Δείτε λεπτομέρειες στον σύνδεσμο:

https://atlantis.net.gr/el/espa-ergaleiothiki-epixeirimatikotita/

 


Πρόγραμμα δεύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας 5.000 ανέργων, πρώην αυτοαπασχολουμένων Επιχορηγήσεις από 12.000€ - 24.000€ για ανέργους, εγγεγραμμένους στα μητρώα του ΟΑΕΔ, που έχουν διακόψει την επιχειρηματική τους δραστηριότητα από 1/1/2012 μέχρι 6/8/2018. Δείτε λεπτομέρειες στον σύνδεσμο:

https://atlantis.net.gr/el/espa-second-chance/

 



Σας υποστηρίζουμε με αξιοπιστία: 
για την υποβολή του φακέλου αίτησης επιχορήγησης και για την παρακολούθηση της υλοποίησης της επένδυσης μέχρι την εκταμίευση της επιχορήγησης, οπότε… ΜΕΙΝΕΤΕ ΗΣΥΧΟΙ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΤΛΑΝΤΙΣ!


ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Χρήστος Βαγενάς 

Οικονομολόγος Πανεπιστημίου Πειραιά, MSc Χρηματοοικονομικά & Επενδύσεις Πανεπιστήμιο Brunel
Τηλ. 22310 23270
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση