Εικόνες που θα θυμόμαστε για χρόνια - Ένα ξεχωριστό βίντεο για τη Λαμία της καραντίνας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Μαΐου 2020 15:08 Εικόνες που θα θυμόμαστε για χρόνια - Ένα ξεχωριστό βίντεο για τη Λαμία της καραντίνας

Εικόνες από σημεία και δρόμους μίας διαφορετικής Λαμίας, εν μέσω καραντίνας και απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Οδεύουμε προς την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας σύντομα, με τις επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης να έχουν ήδη γίνει.  Πρωτομαγιά πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε χωρίς κάποιου είδους lockdown, άρα υπομονή  μέχρι την 4η Μαΐου.

Όταν γυρνάς κάθε μέρα την πόλη (τις κανονικές μέρες), οι άνθρωποι γίνονται θόρυβος στα μάτια σου και στα αυτιά σου, που όλο και μεγαλώνει και δεν σε αφήνει να δεις και να ακούσεις καθαρά. Οι μέρες που ο άνθρωπος «απουσιάζει», αρχικά ήταν μικρές οάσεις ησυχίας, που όλοι είχαμε ανάγκη, όμως μέρα με τη μέρα που συνεχίζεται η καραντίνα, ο “άνθρωπος” λείπει…

Ο κάθε ένας βλέπει αυτό που θέλει να δει. Στις εικόνες που ακολουθούν κάποιος θα δει μια όμορφη πόλη, όπως εμείς, την ίδια στιγμή που κάποιος άλλος ίσως δει μια τρομακτική πόλη. Το σίγουρο είναι ότι το ΒΙΝΤΕΟ θα σε βάλει να σκεφτείς.

Ευτυχώς αυτό θα κρατήσει για λίγο ακόμα και την επομένη μέρα η ζωή θα ξαναγυρίσει στην κανονικότητα. Αν, υποθετικά, αυτό κρατούσε για πάντα, ή για μεγάλο χρονικό διάστημα…τότε οι ίδιες εικόνες θα γινόντουσαν τρομακτικές!

Σκεφτείτε μετά από 10 χρόνια που θα βλέπουμε αυτό το Βίντεο…Νομίζουμε ότι όλοι έχουμε χρέος, με ό,τι μέσο διαθέτει ο καθένας, να γράψουμε την ιστορία που θα διαβάζουν οι επόμενοι.

Δείτε το ξεχωριστό βίντεο του Άκη Λούκα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση