Προσφορά από την "Rent it VIP Cars"! Αγίου Πνεύματος , driving miles together !

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2021 08:40 Προσφορά από την "Rent it VIP Cars"! Αγίου Πνεύματος , driving miles together !

Απολαύστε ένα μοναδικό 3ήμερο του Αγίου Πενύματος στη Σκιάθο με αυτοκίνητο και διαμονή!

Η εταιρεία RENT IT VIP CARS μαζί με τον ERMIS OFF ROAD CARS και σε συνεργασία με το Νemesis Αpartments, για τους πελάτες της Φθιώτιδας, προσφέρει ένα προνομιακό πακέτο για τις διακοπές του Αγίου Πνεύματος (19 - 21 Ιουνίου) με διαμονή και μεταφορικό μέσο σε απίστευτες τιμές.
 
Θέλοντας να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που έχετε δείξει στην εταιρεία, σας προσφέρει ένα μαγευτικό τριήμερο στη Σκιάθο.
Η εταιρεία βρίσκεται στη Σκιάθο από το 2018 και σας δίνει τη δυνατότητα να κλείσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές από το κατάστημα της Λαμίας για όλο το καλοκαίρι, με διαμονή και το αυτοκίνητο της επιλογής σας,  να σας περιμένει στο λιμάνι ή και στις Κουκουναριές.
 
Ζήστε αξέχαστες εξορμήσεις στο υπέροχο νησί της Σκιάθου με ένα Suzuki Jimny ή με όποιο άλλο αυτοκίνητο επιθυμείτε.

Το καλοκαίρι έφτασε, σας περιμένουμε!
 
Τηλέφωνα: 6971851843, 6971552966 
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση